2777
2789

خانوما من به کاشت ناخن خیلی علاقه دارم ولی بخاطر نمازم تا حالا این کارو نکردم..شنیدم خیلیا غسل جبیره میگیرن..به نظرتون درسته؟من که باز دلم راضی نمیشه

نه نمیشه

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

خیر درست نیست و مانعه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید از دفتر مرجع تقلیدت بپرسی عزیزم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

نه عزیزم مانعه جبیره برای وقتیه ک نشه مانع رو برطرف کرد ناخون ک ب راحتی برداشته میش😊

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

باید از دفتر مرجع تقلیدت بپرسی عزیزم 

خیلی ها میگن درست نیست..آخه جبیره واسه کسایی هستش که دور از جون دست یا پاشون(برای مثال)شکسته یا سوخته یا هرچی که نمیشه آب بهش بخوره

من که حتی اگر هم بگن مجازه  دلم صاف نمیشه چون کاملا مشخصه که مانع نفوذ آب میشه 

بعدشم برای سلامتی اضطرار نداره که بگیم جبیره 

اخه یه روز وضوی جبیره ، دوروز..... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

منم دو بار کاشتم ولی هر بار که به عقلم رجوع کردم دیدم اصلا جبیره برای کاشت ناخن منطقی نیست و انگار نعوذبالله دارم خدا رو گول میزنم 

این شد که هر دو بار روز بعدش خودم کاشت رو کندم   

الان ۴ سال گذشته و دیگه اینکارو نکردم 

با اینکه خیلی دوس دارم ولی از خیرش گذشتم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

خیلی ها میگن درست نیست..آخه جبیره واسه کسایی هستش که دور از جون دست یا پاشون(برای مثال)شکسته یا سوخت ...

اره منم واسه همین گفتم که با قطعیت تکلیف خودتو بدونی گلم 

خیلی ها میگن درست نیست..آخه جبیره واسه کسایی هستش که دور از جون دست یا پاشون(برای مثال)شکسته یا سوخت ...

ارہ منم۔شنیدم۔کسی پرسیدہ گفتن چون صاحبش بہ سختی میوفتہ غسل جبیرہ درستہ😐 آخہ چہ سختی،مجبورش کردن😁

وخدایی که بشددددت کافیست❣
من که حتی اگر هم بگن مجازه  دلم صاف نمیشه چون کاملا مشخصه که مانع نفوذ آب میشه  بعدشم برا ...

بخدا منم همینطورم اصلا دلم راضی نمیشه وقتی پریود میشم کیفمه بالاخره یه لاک میتونم بزنم😄