2777
2789

2 ساله ندیدمش بهم خیانت کرد تو بهترین روزای زندگیم تنهام گذاشت ولی یه وقتاییم خدایی کم نمیزاشت از محبت برام منم هنوز دوسش دارم الانم پشیمون شده میگه میخوام جبران کنم ولی همه چیزشو از دست داده تو شهر غریب کار میکنه میگه منتظرم بمون ول بازم دیر ب دیر ماهی یبار باهام حرف میزنه ولی من هنوز عاشقشم بنظرتون چیکار کنم اگه میگید دوسم نداره پس چرا یبار حرفشو رک نمیزنه بگه منو نمیخاد من برم دنبال کارم اگه دوسم نداره راهکار بدید ازش دل بکنم و اینکه حتی موقع خیانتش دلش واسه من میسوخت با اینکه باهم کات بودیم ولی استوریاشو هاید میکرد من یجور دیگه متوجه شدم بهم گفت من دوست دارم ولی اونم میخام البته الان یه شرایطی شد که دیگه حالش از اون بهم میخوره و همه چی تموم شده راهنماییم کنید لطفا

چ جالب هم خیانت میکرده هم دلش میسوخته انگاری چاقو رو گذاشتن زیر گلوش گفتن باید خیانت کنی

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ جالب هم خیانت میکرده هم دلش میسوخته انگاری چاقو رو گذاشتن زیر گلوش گفتن باید خیانت کنی

وای نمیدونی بهم میگفت بهش قول دادم باهاش ازدواج میکنم من داغون گریه میکردم میگفتم مگه به من قول نداده بودی خیلی شرایط بدی بود تازه زنه مطلقه بود

وای نمیدونی بهم میگفت بهش قول دادم باهاش ازدواج میکنم من داغون گریه میکردم میگفتم مگه به من قول نداد ...

من جای تو بودم سیم کارتمم عوض میکردم ی مدت نباش بزار جای خالیتو حس کنه مطمئن باش اگه دوست داشتع باشع هرجورشدع میاد سراغت

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

خدایی خودتا سرکار گذاشتی شدید 

میگی بهت خیانت کرده رفتی با یکی دیگه بعد تازه هنر کرده دلش برات سوخته  و گفته تو را میخواد ولی اونم میخواد کفتر میگه کهدوبوم و دوهواست مگه خودشا مسخره کرده یا تورا معلومه ارزشی برات قائل نیست تموم شود و رفت 

ادمی که هرز بپره پریده درست بشو نیست خیالت راحت 

الکی خودتا معطل چنین ادم وقیحی نکن خواهرعزیزمن 

بعدش میدونی چرا اومده سراغت چون به قول خودت همه چیشا از دست داده و غربت کار میکنه مطمین باش اون ولش کرده این اقای به طاهر عاشق ولی فارغ را نه این اونا مطمئن باش 

چرا برای خودت ارزش قائل نیستی درحالی که تو با ارزش ترینی 

فراموشش کن خواهری ازمن به تو نصیحت  

میدونم سختته اما اصلابرات مردزندگی نخواهدشد،خودتوحرومش نکن ابجی ،تورونگه داشته برای دسر، کلا فراموشش کنی ب نفعته 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
من جای تو بودم سیم کارتمم عوض میکردم ی مدت نباش بزار جای خالیتو حس کنه مطمئن باش اگه دوست داشتع باشع ...

اهوم نظر خوبیه 6 روز دیگه تولدمه امیدوارم بعد 2 سال ازین فرصت جبران استفاده کنه همیشه بهش میگفتم دلم میخاد کادوی تولد بهم بودنتو بدی همین بیای پیشم ... اگ بیاد میبخشمش ولی نیاد دیگه تموم میشه فراموشش میکنم