2777
2789
عنوان

بى بى چكم هاله سفيد انداخته

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 76 پست
نوك سينه هام خَيلى درد ميكنه همش خسته ام كمرم داره ميشكنه سينه هام دو برابر شده يه لحظه ميگم حامله ا ...

حس پریود شدن نداری؟ من‌همش واژنم تیر میکشه احساس میکنم هر لحظه میخوام پریود شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اینا اینقد ناامیدن درسته ادم دلش بچه میخواد ولی نباید نا امید بود

چون دلمون شكسته 😭😭دلمون سوخته هر ماه اميدوار بوديم كلى خيالات كرديم سر اخر پريود شديم😭😭😭

نوك سينه هام خَيلى درد ميكنه همش خسته ام كمرم داره ميشكنه سينه هام دو برابر شده يه لحظه ميگم حامله ا ...

عین علائم منو داری که🥴🥴

ماهای قبل اینجوری نبودی ؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

من که از دو هفته قبل پریود سینه درد امونم و بریده بود با اینکه قرص اینام نخورده بودم بگم اثرات اون بود.

تولد دخترم بود گیییییر داد پوتین مبخوام 

روز تولدش ۷ دی دو روز از موعدم گذشته بود ۴ ساعت خیابون بهار و پاساژهاش و بالا پایین کردم 

هم سردم بود هم کمر درد و بیحالی،بلا نگرفته دقیقا اون روز سخت پسند شده بود 

مغازه دارا دلشون برام میسوخت صندلی میدادن بشینم کمرم داشت میشکست ضعف و بیحالی ام که نگم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
چرا اینا اینقد ناامیدن درسته ادم دلش بچه میخواد ولی نباید نا امید بود

استرس و اضطراب و درک میکنم ولی واقعا ناامیدی کار شیطانه 

نه زياد بيشتر پا درد و ساق درد داشتم ..اينطورى سينه درد نداشتم

میخوام بگم حامله ای میترسم بگم یک درصد نشه ضد حال بخوری 

منم تو حالتهای عادی سینه درد نداشتم ولی ماه قبل شدید بود،الان زیر دلت درد نمیکنه.مثلا تو دستشویی میشینی حس کنی زور بزنی خون میریزه ؟