2777
2789
عنوان

درخواست طلاق توافقی بدم بخاطر حرفای اخیرش یا صبر کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 94 پست
نه مردد نیستم اتفاقا خیلی مصممم.یه حس ترس از آینده دارم یه حال مبهم

گفتم تمام دهه شصتیا توی مشاوره همینن ، چون خانواده ها بهشون خیلی بد تلقین کردن که خونه اول اخرتونه خونه شوهر

.پایان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی برو خونه اش بمون ، طرف اصلا نمی‌خوادش معلومه ۵ ماه سرش جای دیگه گرمه که اصلا براش مهم نبوده زن حا ...

من فک کردم غیر از بارداری الانش  بازم بچه داره , پس با این اوضاع جدا بشه بهتره,شوهره اگه مرده زندگی بود زنه اولش ازش جدا نمیشد 

یکی میخواستن به ۱۰قسمت مساوی تقسیم کنه اول شوهرت بعد خونوادش ساده ساده مهر میزدی اجرا نفقه اونوقت دا ...

اون یه حیوونیه که دومی نداره.انقد مغرور و لجبازه جونش دراد این کارارو نمیکنه

نفقه مگه چقده بعدا میگه من دارم خرجشو میدم 

نمیدونم در کل یکم ادبش کن.قانونی .تحت فشارش بذار.بخاطر تهمتی که بهت زده اعاده حیثیت کن زندان داره 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
خواستم شکایت کنم خانواده م گفتن اونا بدن تو خوب باش

خانواده ات اشتباه می کنن ، بعدا میام تاپیکتو می بینم سوالی پرسیده بودی جوابتو میدم ، فقط مطمئنم اخر این زندگی نه برای شما خوشیه نه بچه هاتون که حسرت  آرامش به دلشون نمونه .شب بخیر فعلا

.پایان
اون یه حیوونیه که دومی نداره.انقد مغرور و لجبازه جونش دراد این کارارو نمیکنه

فکر میکنی دادگاه ادبش میکرد 

اه اه اه عقده ای یاد شوهر خاله عقدیم افتاد ۴تا بعد خالم زن گرف همرو طلاق داد بلابدور

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من فک کردم غیر از بارداری الانش  بازم بچه داره , پس با این اوضاع جدا بشه بهتره,شوهره اگه مرده ز ...

بله درسته .بدبختیش فقط مال این خانمه چون دو ماه دیگه زایمان شونه و بعدش افسردگی می گیرن و خیلی بد حالشون بهم می خوره 

.پایان
بخدا اون مثل این نبوده حداقل یه پله پایین تر بوده

بوده گلم کینه شتری خالم با دوتا بچه رها کرد 

رف زن گرف اونم با یدختر رها کرد 

رف یه زن صیغه کرد اونجا هم نموند 

الانم پسرخالم بزرگ شده گف خجالت بکش این نگه داشته باش هرروز بااین هم مشکل داره والا اینم طلاق میداد 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خودمم نظرم همینه اصلا ارزش نداره با این آدم زندگی کردن.ولی واقعا چرا انقدر طلبکاره؟

چون شعور نداره ,مرد نیست واست ارزش قایل نیست ,کاش تو این مدتی که خونه پدرتی جایی مشغول میشدی