سلام.من توی تاپیکای قبلی گفتم که مشکل چیه.چند ماهه با وجود بارداری خونه پدرمم و کسی سراغم نیومده.حالا حرف جدیدی که شنیدم ازش اینه تو با یکی رابطه داری که ول کردی رفتی😥و با اینکه دو سال تمام واسه بچه هاش مادری کردم با تمام وجود از صفر تا صد گفته هیچ کاری نکرده اصلا ممنونش نیستم.و تا نگه غلط کردم حق نداره برگرده.به حدی عصبیم که از عصر نتونستم از زمین پاشم.راهنماییم کنید دوستان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواستم شکایت کنم خانواده م گفتن اونا بدن تو خوب باش
خانواده ات اشتباه می کنن ، بعدا میام تاپیکتو می بینم سوالی پرسیده بودی جوابتو میدم ، فقط مطمئنم اخر این زندگی نه برای شما خوشیه نه بچه هاتون که حسرت آرامش به دلشون نمونه .شب بخیر فعلا
اون یه حیوونیه که دومی نداره.انقد مغرور و لجبازه جونش دراد این کارارو نمیکنه
فکر میکنی دادگاه ادبش میکرد
اه اه اه عقده ای یاد شوهر خاله عقدیم افتاد ۴تا بعد خالم زن گرف همرو طلاق داد بلابدور
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
الانم پسرخالم بزرگ شده گف خجالت بکش این نگه داشته باش هرروز بااین هم مشکل داره والا اینم طلاق میداد
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!