2777
2789
عنوان

درخواست طلاق توافقی بدم بخاطر حرفای اخیرش یا صبر کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 94 پست
نه.گفت برو سقطش کن من نمیخوامش خودم قبول نکردم

عزیزم چقدر وقیح به این مرد امیدی نیست شما مادری ولی عاقلانش این بود بجه طفل خدا نگه نداری منو ببخش خیلی سخته ما مادریم جونمون میره برابچه

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه تو بگیر ، اونی که بعد شیش ماه دنبالت نیومده ؛ دنبال بچه ات ام نمیاد خانم ، سطحی نظر نمیدم فقط ...

میدونم بچه رو نمیخواد.فقط واسه اذیت کردن من ممکنه این کارو کنه که مطمئنم میکنه

۵ ماهه که نیومده فک نکنم قصدش این باشه

از من میشنوی مهریه رو ببخشی بچه رو هم نمیبینی .... از دستت عصبانی هست ولی خیلی مغروره که پنج ماه نیومده ... به پدرش پیام بده بگو شما پدرش هستی تکلیف من رو روشن کن ... ببین چی میشه شاید از طریق پدرش یه نتیجه ای گرفتی... بگو به خاطر یه دعوا ... به کجا رسیدیم ..از این حرفا

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
بازم بچه داری ؟چون گفتی واسه بچه هاش مادری کردی میپرسم  بارداری ,بچ دنیا بیاد سخته برات ,خونه ...

چی برو خونه اش بمون ، طرف اصلا نمی‌خوادش معلومه ۵ ماه سرش جای دیگه گرمه که اصلا براش مهم نبوده زن حامله اش توی زمانی که نیاز به محبت و توجه داره پیشش باشه اون واسه بچه خودش ، بره پیشش که مث خیلیا به گناه بیوفته؟؟

.پایان
نتونستم خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی وجدانم قبول نکرد

چقدر همسرت بی رحم مغرور

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
از من میشنوی مهریه رو ببخشی بچه رو هم نمیبینی .... از دستت عصبانی هست ولی خیلی مغروره که پنج ماه نیو ...

به پدرش گفتم ولی حرفای پسرشو تایید کرد و گفت برو سقط کن.علاوه بر غرور خیلیم بی صفته

اصلا از این نمونه همین یکیه از سنگ دلی

ای بابا