2777
2789

سلام . من دو سه روز سرماخوردم . دكتر گفت ممكن كرونا باشه. سرم درد ميكنه و بدن دردمو. سمت شب تب خفيف دارم و كمى لرز . گلو درد و گوش دردم و ابريزش بيني . سرگيجه ميشم .

اگه تجربه ى خوبي داريد لطفا در اختيار بذاريد

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ان شالله زودتر خوب بشید..تجربه ی من مایعات فراوان و دمنوش پونه و آویشن ، آب سیب و آب هویج که من ...

سلام .ممنونم .اره امشب اب هويج خوردم .چه جالب مگه چه تاثيري داره 

ميخورم اينارو . همش ميترسم حالم يهو بد بشه

اصلا به خودت استرس وارد نکن بدتر میشی سعی کن خودتو بزنی به بیخیالی من خودمم از صبح یکسره آبریزش و عطسه دارم الانم یکم گلوم میسوزه نمیدونم سرماخوردگی یا کرونا

مایعات بخور بخور بده اب میوه سیب بخور سیب قرمز رو باپوست بزار بااب کم بپزه ابشو بخور و خودشو پوره کن بخور شلغم بخور پرتقال رو ۱ق چ نمک اضافه کن بزار تویه ظرف

اول از قسمت بالا پرتقال رو برش کم عمق بزن نمک بریز سرشو بزار بعد تو یه ظرف بزرگ اب بریز تویه ظرف کوچیک تر پرتقال رو بزار و بزار داخل ظرفی که اب هستش بعد درشو بزار زیرشو کم کن۲۰دیقه ک جوشید بخورش

بابای من کرونا گرفت علاوه به داروهای دکتر اینارو خوردتو۱۶روز تموم شد و سی تی گف سالمی درحالی ک ریه هاش۳۰درصد درگیر بود

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اصلا به خودت استرس وارد نکن بدتر میشی سعی کن خودتو بزنی به بیخیالی من خودمم از صبح یکسره آبریزش و عط ...

همش نگران بچه مم . شوهرمم از من گرفته . قديما مريض ميشدم همش دراز به دراز ميفتادم و ازم پذيرايي ميشد . الان خدا بهم قدرت داده با حال مريض خودم دارم كار ميكنم و سوپ و غذا ميپزم و ظرف ميشورم . 

مایعات بخور بخور بده اب میوه سیب بخور سیب قرمز رو باپوست بزار بااب کم بپزه ابشو بخور و خودشو پوره کن ...

خدا حفظشون كنه . ممنون از راهنمايي . پوست پرتقال رو بكنم بعد برش بزنم؟ يا با پوست برش بزنم؟

همش نگران بچه مم . شوهرمم از من گرفته . قديما مريض ميشدم همش دراز به دراز ميفتادم و ازم پذيرايي ميشد ...

سعی کن خیلی استراحت کنی منم دقیقا بخاطر بچم و اینکه تب داشت خیلی استراحت نکردم و عوارضشو واقعا دیدم

سعی کن خیلی استراحت کنی منم دقیقا بخاطر بچم و اینکه تب داشت خیلی استراحت نکردم و عوارضشو واقعا دیدم

اره انقد دلم ميخواد بگيرم بخوابم ولى با داشتن يك پسربچه سه ساله مگه ميشه ؟ بازم سعى ميكنم استراحتم بيشتر باشه . 

اره انقد دلم ميخواد بگيرم بخوابم ولى با داشتن يك پسربچه سه ساله مگه ميشه ؟ بازم سعى ميكنم استراحتم ب ...

دقیقا درکت میکنم خودمم بچه کوچیک دارم..البته من بخاطر استرس بیش از حد بخاطر تب بچم مریضیم شدیدتر شد..