2777
2789
عنوان

کیا وثل من تنهان؟

133 بازدید | 16 پست

کیا خودشـن مرحم زخم دیگرونن خودشون دریای غم وهیچ کسو واسه درد دل ندارن واگرم یهو بزنن زیر گرژه باعث تعجب همه می شن تنهام نمی دونو چرا انقدر تنهام.

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث توام من. میشینم ب دردودل بقیه گوش میدم اون وق طرف مقابلم موقع تنهاییام جیم میزنه البته دارم ...

من حذف کردم تنها تر شدم 

چقد شبیه منی توووو. منم دوس پسرم گذاشم کنار همین 20 روز پیش تنهاتر شدم . نمیدونم چکا کنم 

من الان دارم گریه می کنم چند وقته مامانو هم ندیدم بخاطر دعواهای الکی خوانواده ی شوهرم واقعا جز خدا کسی ندارم

من الان دارم گریه می کنم چند وقته مامانو هم ندیدم بخاطر دعواهای الکی خوانواده ی شوهرم واقعا جز خدا ک ...

خدا بهمون ارامش بده.دوستای منم به جز یع نفرشون همشون ب درد نخورن میخام کنار بزارمشون ولی خیلی تنها میشم دیگ نمدونم چکا کنم از دست این زندگی منم امشب همه بخابن میخام بشینم ی دل سیرررر گریه کنم من از دست خانواده خودم ناراحتم از خودی خوردم 

خدا بهمون ارامش بده.دوستای منم به جز یع نفرشون همشون ب درد نخورن میخام کنار بزارمشون ولی خیلی تنها م ...

خیلی دلم گرفته تمام این سالا مثل یه کو وایسادم یواشکی کریه کردم نزاشتم دوستـ دشمن شکستنمو ببینه اما امروز بد جور دلم گرفته 

خیلی دلم گرفته تمام این سالا مثل یه کو وایسادم یواشکی کریه کردم نزاشتم دوستـ دشمن شکستنمو ببینه اما ...

منم تنها دردمو روانپزشکم میدونه دوس ندارم دوستا و خانوادم چیزی بدونن شما ک شوهر داری بشین با اون درد دل کن

منم تنها دردمو روانپزشکم میدونه دوس ندارم دوستا و خانوادم چیزی بدونن شما ک شوهر داری بشین با اون درد ...

نمی شه خودش هم می دونه هم تاحالا اینجوری منو ندیده دلم نمی خواد زن قوی که همیشه براش بودمو اینجوری ببینه

نمی شه خودش هم می دونه هم تاحالا اینجوری منو ندیده دلم نمی خواد زن قوی که همیشه براش بودمو اینجوری ب ...

چ بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند . من خودم درونگرام دوسش ندارم خیلی مشکلاتم ب کسی بگم چن سالتونه اگ دوس دارید ج بدید

چ بگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند . من خودم درونگرام دوسش ندارم خیلی مشکلاتم ب کسی بگم چن سالتونه ا ...

25شمام اگردوسداشتین بگین

من 21 سالمه . شما برین روانشناس ی دل سیر باهاش حرف بزنین و کریع کنین . من روانپزسشکم مرده باهاش خیلی ...

نمی شه راهم دوره بچه کوچیک دارم