2777
2789
عنوان

شریک بشم یا نه ؟ ؟؟؟

93 بازدید | 5 پست

سلام 

وقت‌بخیر... یک سوال داشتم ... من می خوام با فامیلمون که پوشاک مردانه داره شریک بشم .. باید چه نکاتی رو رعایت کرد ؟ سرمایه فامیلمون ۸۵ میلیون هست و ۶۰ میلیون بدهکار هست..الان با این شرایط من باید با چه قیمت باهاش شریک بشم ؟ ممنون میشم که نظر بدین 🙂🙂🙂

من کلا با شراکت مخالفم ولی خب شراکت نصف نصفه شما۶۰تومن بدهیشو بده ۲۵م هم بده دستش به نظرم البته من زیاد وارد نیستم

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا با شراکت مخالفم ولی خب شراکت نصف نصفه شما۶۰تومن بدهیشو بده ۲۵م هم بده دستش به نظرم البته من ز ...

میشه یک‌کار دیگه کرد ؟ مثلا چون خودش لیست برداشته گفته در همه چی شریک باشیم ...خب تو بدهکاری هم شریک شیم .. ۳۰ من بزارم و ۳۰ اون بزاره چون از ۸۵ میلیون ۶۰ میلیون بدهکارم 

میشه یک‌کار دیگه کرد ؟ مثلا چون خودش لیست برداشته گفته در همه چی شریک باشیم ...خب تو بدهکاری هم شریک ...

اها من فک کردم ۶۰ بدهی و سرمایه مغازه ۸۵

اره خب اگه اونجوری باشه که خیلی هم بهتره ولی اینم بگم وقتی خودش اینقدر بدهی دارا یعنی مغازه خوب نمیچرخه و مشتری نداره و رونقش کمه بنظرم یکم بیشتر فک کن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود