2777
2789

سلام بچه ها

میخوام از تجربه خودم بگم اینکه چجوری بویاییمو برگردوندم 

امیدوارم برای کسانی که لازم دارن بدرد بخوره

بچه ها تو هفته اول بویایی کاملا از بین میره و تمرین جوابگو نیست.ولی تو هفته دوم شروع کنید بوییدن چیزهای خیلی تند.حتما اول با

اب نمک بینی رو شست و شو بدین‌

شاید براتون مسخره باشه ولی شامپو پرژک که اصلا تو حالت عادی به موهامون نمیزدیم و شوهرم خریده بود تو حموم افتاده بود باعث شدکمک کنه بویاییم برگرده

شامپو پرژک با عصاره رزماری  بوی هیچ چیزی بجز این شامپو رو حس نمیکردم.حالاسیر و... رو نمیدونم من با این جواب گرفتم.هر روز ۴ یا ۵ بار هربار با بینیم عمیق بو میکردم به مدت یک هفته.واقعا بویاییم برگشت و شاهد بودم بهتر میشه هر بار.حتما امتحان کنید.شست و شوی بینی فراموشتون نشه.

انشاالله مفید باشه

من ویکس و با اب مخلوط کردم ریختم تو دستگاه بخور و سرم رو‌گرفتم روش‌ خداروشکر سریع خوب شدم 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا برگشته حس بویاییتون!!؟؟ من سه ماهه هنوز حس بویاییم برنگشته خیلی نگرانم توروخدا بگید چیکار کنم ؟ میخوام برم دکتر

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!