اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 عنوان یک هفته شد ماشینمونو بردن😓🤲 دعا کنید پیدا شه 169 بازدید | 10 پست بچه ها من کلی نذر و نیاز کردمدعا کردمحرم امام رضا زنگ زدم...هیچ خبری نشدهاز ته دلتون دعا کنید خدا معجزشو نشونمون بده❤️(ماشین نامزدم رو روز تولدش دزدیدن یک هفته میشه تو ورامین😓) زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴 1399/11/05 | 21:38 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32243 سلامیه بار ماشین مامانم که دست من امانت بود دزد برد.سه تا جمعه صبح به نیت سلامتی امام زمان نون پخش کن.منم همین اینکار کردم هفته دوم پیدا شد.این جمعه اقدام کن انشالله پیدا میشه. جمعه های بعدی هم پخش کن از امام زمان بخواه کمکتون کنه
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32243 یه بار یه خانمی تو سایت تاپیک زد که ماشینمون دزد برده.ایشونم چند روز بعد خبر داد که خدارو شکر پیدا شده.انشالله شما هم خبر خوب میدین
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 سلام یه بار ماشین مامانم که دست من امانت بود دزد برد. سه تا جمعه صبح به نیت سلامتی امام زمان نون پ ... قوربونت عزیزم انشاللهنون چی پخش کنم؟؟ لواش سنگک بربری این چیزا؟نذر نمک هم گفتن خوبه منم نذر کردمقربونی گوسفند هم گفتیم زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 یه بار یه خانمی تو سایت تاپیک زد که ماشینمون دزد برده. ایشونم چند روز بعد خبر داد که خدارو شکر پیدا ... من اکثر تاپیکای ماشین دزدی رو خوندم ک پیدا شدهتنها چیزی ک میتونه این روزا خوشحالمون کنه همینه توکل بر خدا❤️ زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32243 قوربونت عزیزم انشالله نون چی پخش کنم؟؟ لواش سنگک بربری این چیزا؟ نذر نمک هم گفتن خوبه منم نذر کردم ... هر چی پخش میکنهاول نیتت سلامتی امام زمان باشه.انشالله به حق آقا پیدا میشه
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32243 نذرتم کم کم قبل پیدا شدن شروع کن و پخش کن.مثلا نمک از الان پخش کن نصفش بمونه برای بعد پیدا شدن
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 نذرتم کم کم قبل پیدا شدن شروع کن و پخش کن. مثلا نمک از الان پخش کن نصفش بمونه برای بعد پیدا شدن ممنون عزیزم🌼🍃هنوز که خبری نشده از ماشبن زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 32243 ممنون عزیزم🌼🍃 هنوز که خبری نشده از ماشبن پارکینگهای اطراف تهران بگردینماشین ما هم ۱۲ روز افتاده بود تو پارکینگ
اگورپگوری مدیر استارتر عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 782 پارکینگهای اطراف تهران بگردین ماشین ما هم ۱۲ روز افتاده بود تو پارکینگ یه ماه شد والا خبری نشد اینهمه نذر و نیاز و دعا🤦 زخمهایش را بوسید و از خودش بابت تمام آنها عذرخواهی کرد، زندگیاش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴