2777
2789

بچه ها من کلی نذر و نیاز کردم

دعا کردم

حرم امام رضا زنگ زدم...

هیچ خبری نشده

از ته دلتون دعا کنید خدا معجزشو نشونمون بده⁦❤️⁩

(ماشین نامزدم رو روز تولدش دزدیدن یک هفته

میشه تو ورامین😓)

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

سلام

یه بار ماشین مامانم که دست من امانت بود دزد برد.

سه تا جمعه صبح به نیت سلامتی امام زمان نون پخش کن.

منم همین اینکار کردم هفته دوم پیدا شد.

این جمعه اقدام کن انشالله پیدا میشه‌. جمعه های بعدی هم پخش کن از امام زمان بخواه کمکتون کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام یه بار ماشین مامانم که دست من امانت بود دزد برد. سه تا جمعه صبح به نیت سلامتی امام زمان نون پ ...

قوربونت عزیزم انشالله

نون چی پخش کنم؟؟ لواش سنگک بربری این چیزا؟

نذر نمک هم گفتن خوبه منم نذر کردم

قربونی گوسفند هم گفتیم

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
یه بار یه خانمی تو سایت تاپیک زد که ماشینمون دزد برده. ایشونم چند روز بعد خبر داد که خدارو شکر پیدا ...

من اکثر تاپیکای ماشین دزدی رو خوندم ک پیدا شده

تنها چیزی ک میتونه این روزا خوشحالمون کنه همینه

توکل بر خدا⁦❤️⁩

نذرتم کم کم قبل پیدا شدن شروع کن و پخش کن. مثلا نمک از الان پخش کن نصفش بمونه برای بعد پیدا شدن

ممنون عزیزم🌼🍃

هنوز که خبری نشده از ماشبن

پارکینگهای اطراف تهران بگردین ماشین ما هم ۱۲ روز افتاده بود تو پارکینگ

یه ماه شد والا خبری نشد اینهمه نذر و  نیاز و دعا🤦