2777
2789
عنوان

دیگه چه ذکر رو دعایی بخونم خدااااا

852 بازدید | 48 پست
الان 3 ساله منتظر نی نی ام خسته شدم بخدا چیکار کنم؟؟؟برام خواب و رویا شده .
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم. خیلی داری بیتابی میکنی. مگه تو مسلمون نیستی؟ پس توکلت کجاس؟ اینجوری از این روزهای قشنگی هم که توش هستی نمیتونی لذت ببری منم با شما همدردم. منتها سعی میکنم خودمو آروم کنم. با ذکر گفتن با توکل کردن. نماز بخون. قرآن بخون. مطمئن باش این نیومدن نی نی هم یه حکمتی داره که من و تو از درکش عاجزیم. اندکی صبر .... سحر نزدیک است!
من معتقدم وقتی خدا برآورده کردن یه حاجت ما رو که طول میده، یعنی داره میگرده بهترینش رو برامون مهیا کنه. واسه داشتن چیزای با ارزش ، باید بیشتر صبر و حوصله کنی. مثل وقتی که میخوای بری خرید. ببین چه وسواسی به خرج میدی؟ میگی میخوام بابتش پول بدم. پس میگردی بهترین رو انتخاب میکنی! حالا این حاجتی هم که داری همینه. باید برای تحویل گرفتن یه نی نی سالم، و مهمتر از همه صالح، خوشگل، عاقبت بخیر، بیشتر صبر کنی. دروغ نمیشه. این روزها با پیشرفت علم، خیلیها که بچه داری براشون رویا بوده مادر شدن. من همکارم 14 سال منتظر نی نی بود. پارسال خداروشکر یه نی نی خوشگل و سالم خدا بهش داد. سه سال که در مقابل اون چیزی نیست. آروم باش خانمی. آروم باش.