2777
2789
عنوان

دیگه چه ذکر رو دعایی بخونم خدااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 48 پست
گاهی میگه . میگه اگه سالمی چرا بچه دار نمیشی؟ منم همش میریزم تو دلم غصه میخورم . ححرفی ندارم بزنم بهش که مردم هم که چشممو در آوردن البته خونوادش
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزه جان میدونستی ما شرایطمون کاملا با هم مشابه؟؟؟؟؟ منم شوهرم ازدواج دومشه و از ازدواج اولش یه پسر 13 ساله داره. 5 ساله که ازدواج کردم. اما هنوز لذت مادر بودنو نچشیدم. پس حداقل بدون که تنها نیستی
شوهر منم آزمایش داده سالمه. خودم هم تحت نظرم. هیچ دارویی هم روم اثر نکرده سه دوره روزی سه تا کلومیفن خوردم. دکترم فکر میکرد با اینها دیگه نتیجه بگیرم اما ..... ماه دیگه باید برم واسه آی یو آی .... تازه اونم بیست درصد امکان موفقیت داره شوهرم هم دیگه یواش یواش داره صداش در میاد. بچه میخواد. منم میخوام اما چیکار کنم؟
منم آی یو آی شدم منفی شد . دکتر گفته آی وی اف . اما هزینشو ندارم. اونقدر دارو مصرف کردم . اونقدر آمپول زدم که نگو
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
من کلا تخمدانم ضعیفه. یعنی تخمکهام خیلی کوچولو هستن با دارو همش یه تخمک داشتم . یه فولیکول 16 . دیشب یکی از دوستامو دیدم که تازه تو سن 40سالگی ازدواج کرده بود. تو سن 44 سالگی هم بچه اش به دنیا اومده بود. گریه کردم. سعی کردم یواشکی گریه کنم. اما شوهرم دید.
بچه ها من رفتم دکتر عکس رنگیمو بردم گفت سالمی داروهم نداد گفت صبر کن ،،، اگه کسی سالم باشه رحمش دیگه دارونمیدن البته شوهرم دارو میخوره ،
⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓