2777
2789

بچه ها داداشم ۱۳ سالشه درو باز نمیکنه .پیش مامانم میخابه.مشق نمینویسه بیخیاله صدا برا معلما نمیفرسته.ورزش ک باید فیلم بدن فیلم نمیده.پرخاشگره.جواب تلفن هیچکس نمیده.تو عمرش تا سر کوچه نرفته. بقالی اصلا نرفته. میریم شهر بازی نمیره بازی کن.خونه من تنها نمیاد ن خونه من بلکه خونه هیچکس تنها نمیره به هیچکس سلام نمیکنه . تنها فردی ک باهاش خوبه دختر منه ک بعضی وقتا اونم یکم حرص میده.ولی تو مدرسه پسر خوب و باهوشیه معلماش میگن کاملا طبیعیه و خوبه  تو مدرسه دوست هم داره کلا تو مدرسه خوبه. بچگیم  همچیزش سر موقع و عالی بود خیلی باهوش بود .حالا من میگم نیاز ب مشاور داره بابام قبول نمیکنه ک مشاوره میخاد میگه خودش زده اون راه ولی من میگم مشکل داره باید مشاوره بره ای خدا شما چی شما مثل بابام فک میکند مشاور نمیخاد یا میخاد؟

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخاد 

زیاد غیر نرمال نیست چون بعدا احتمال زیاد درست میشه 

ولی اگه مشاوره بره بهتره

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

دوست نداره باهاش بره بیرون?

با مامانم فقط بیرون میره مثلا مهمونی ولی مغازه و اینا اصلا نمیره . با بابام ک اصلا بیرون نیمره

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

میخاد  زیاد غیر نرمال نیست چون بعدا احتمال زیاد درست میشه  ولی اگه مشاوره بره بهتره

اخه از ۷ سالگی میگم حالا خوب میشه حالا خوب میشه دلی هی بدتر میشه

افسردس دیگه  حتما ببرید پیش روانشناس نوجوان

مشاورا تلفنی بنظرتون چطورا اخه اینکه هیجووووره دکتر نمیاد هر کارم دکتر بده نمیکنه

خوب پس چرا مادرتون یه وظایفی برعهده اش نمیزارن?

چون اصلا انجام نمیده حتی اگه هر جور تنبیه یا تشویق بشه

میخواد حتما ببرینش که اخر و عاقبتش مثب من نشه

ببخشید میپرسم مگه شما چجوری بودید و الان چجورید میشه بگید 

خوب دلیل هم میاره یا فقط انجام نمیده?  ایا خواسته ای داره بازی لباس غذا

ن هیچی براش گوشی گرفتن گفتن دیگه مشقاتو بنویس گفت باشه گوشی گرفت ولی ننوشت اونام گفتن باید گوشی بدی تا مشقا بنویسی ولی گفت برا خودت اصلا مهم نیست ن اسباب بازی میخاد ن هیچی . ن دلیلی نداره میگه دلم نمیخاد یا ولم کن بتوچه