2777
2789
عنوان

درچه حالین قشنگا

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 89 پست
سلام من در حال فیلم چت درس و ... هستم

سلام ماشالا چندتا کارباهم من تویدونش میمونم😂

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم قربونت برم ایشالا زود خوب میشی 

فدای محبتت شم 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فداتشم نمیدونم ی مدت  کلا از پارسال دچارم رفتم گفتن مشکلی نیس از استرس  من اصلا استرسی ن ...

نبینم درد تو 😥

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   
نمیدونم اصلا

مامان من یه مدت قلبش حس میکرد درد گرفته بعد رفت دکتر گف ریت درگیر کروناس🤕زودی برو هیچ علائمی هم نداشت از کرونا تست داد مثبت شد 

البته نترس

❤️❤️❤️مامانا عشقن🥳
بیا درسای پسر منو بگو حوصله ت سر رفته جوک میشه چی🤪

در سایه خودمو نمیتونم بخونم😂😂

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
اره بابا هراز گاهی سر بچه های مهمونامونم داد میزنم😐🙂

😂🤣🤣

همین لذت خوردن برامون مونده. اونم از خودمون بگیریم؟😬

واقعا

اعصابم خرابه خانواده م برا ازدواجم مخالفت میکنن امتحانم دارم فردا عهههه

ای بابا🤦🏻‍♀️

انشالله که چیزی نیست عزیزم حتما استرس داری خیلی شکلات تلخ بیار بخور برا استرس خیلی خوبه

ن بخدا اصلا استرسی نیستم اصلا دلیلی ندار 

همیشع همین مشکلو دارم ابنبار میرم پیش متخصص

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh