2777
2789
عنوان

دوران عقد و درخواست مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6012 بازدید | 201 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تازه یعنی چقدر تازه؟ ۲۴ ساعت؟ ۲۴ روز؟!  چقدر. بعضی پسرا تو‌همون هفته اول پدر دختر و در میار ...

دختره خونش قم هست ما تهران هستیم یکی دوبار بیشتر کنار هم نبودن بخاطر کروناام راه ها بسته بود تازه داشتن ازهم شناخت پیدامیکردن که اینتوری شده حتی باهم بیرون مسافرت نرفتن 

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
بله ولی اقایون زبل تر از این حرفان صیغه میکنن مهریه اقساط طولانی ماشاالله  این وسط خانم بیچاره ...

درسته...خب اگه طرف قصدش سواستفاده باشه واقعاانصاف نیس امادرغیراین صورت مهریه حق زنه

خب هر چی کی میخواد این تبعیض علیه زن ها تموم بشه 

تا وقتی این حکومت پابرجاست حکومت رفت چشم میگیم قانون جدید وضع کنن 😁 خارج از کشور هم چنگی به دل نمیزنه طرف ازدواج سفیدمیکنه که اموالش حفظ شه ی وقت جدا شدن پولی نده به زن ان شاء الله روزی بیاد همه چیز درست شه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

[QUOTE=174225450]خوب شما میتونید فعلا هیچ اقدانی نکنید اون خانم اگه مهریه اش رو برد قانونی اجرا گذاشت اونوقت دادگاه ت ...[/QUO 

دعا کن مشکلمون حل بشه 😔😔😔😔

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
اگه رابطه کامل نداشته باشن اولن که نصف مهریه بهش میرسه دومن همینجوری که نیست ۴ تا بزرگتر بفرستید ...

خیلی رفتیم باباش میگ مهریه حق دخترمه میزارمش اجرا بدین بعد ببرین خونه خودتون نمیدونم اصلا اگ ازبرادرم خوششون نیومده چجوری قبول کردن یا میخان بتیغن برادرمم هیچی نداره کاش میداشت میدادیم فدای سرش

اصلا وقتی توعقدداداشته ،بره تمکین بگیره زنشوقانونی بیاره خونش ،الان اختیارش دست داداشته نه پدردختره ...

عزیزم هنوز عروسی نکردن میتونیم بریم تمکین بگیریم بیاریم خونمون دادگاه قبول میکنه 

خیلی رفتیم باباش میگ مهریه حق دخترمه میزارمش اجرا بدین بعد ببرین خونه خودتون نمیدونم اصلا اگ ازبرادر ...

بگو داداشت اول با یه وکیل کاربلد حرف بزنه

وقت مشاوره

مثل ویزیت دکتر میمونه یه‌ پول کمی میدی 

میری پیش وکیله و ازش راهنمایی میخوای

بنظرم داداشت اگه بتونه صیغه بودن رو ثابت کنه خوبه

در ضمن احتمالن این نقشه اش باش

ازدواج کنه و مهریه بگیره

بگو اگه وکیل صلاح دید

داداشت درخواست طلاق بده

شاید ترسیدن ول کردن

اما اگرم اینجوری باشه

واسه داداشت قسط بندی میکنن

با توجه به درامدش

نترس فقط حسابی مشورت کنید با وکیل درجه ۱

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست