2777
2789
عنوان

دوران عقد و درخواست مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 6068 بازدید | 201 پست
خب نبردنش نامه بگیرن اول بعدم میگم که الان یکسال درگیر دادگاهن من الان متوجه شدم  برای معاین ...

نه خب

پسر اگر ادعا کنه رابطه ی اصلی رو نداشته، میتونه گمونم!!!

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونیم قبلا صیغه بوده ولی از باکره بودنش خبرنداریم هست یانیست بایدچیکارکنیم ببریمش پزشک قانونی؟ ...

نه عزیزم اثبات این موضوع با اتهام زننده است. یعنی هرکس میگه ایشون دختر نیست خود همون فرد هم باید ثابت کنه. دادگاه هم در موارد این چنینی خانم رو به پزشک قانونی نمی فرسته. حتی اگر هم اون خانم باکره نباشه میتونه بگه کار برادر خودتونه. در مورد باکرگی برای قاضی ادعای زن سنده.

[QUOTE=174224186]خب هر چی کی میخواد این تبعیض علیه زن ها تموم بشه [/Qیعنی کارپدراین دختردرسته ک ...

اولا یعنی راحت میتونم قسم بخورم نصف بیشتر تاپیک ها از  طرف مردهاست قول نخورین حالا منظورم این کسی که موضوع رو گذاشته نیست من شنیدم پسرا میان تاپیک های دخترونه مینویسن و دور هم به حرف های ما میخندن آسایش نداریم که هیچ جا از دست این مردها خب این همه دخترها اذیت میشن یه بارم پسری اذیت بشه آسمون به زمین نمیاد بل راست و دروغ این موضوع و اصل ماجرا کاری ندارم 

شهزاده و پرنسس
بخدا خدا لعنتشون کنه همچین آدمایی رو  اوه داستانا داشتیم اومد خونه مادر طرف هرچی طلا و ظرفو ...

الله اکبر تحقیق نکرده بودن ؟چقدر وحشتناک دوبارم عقد بوده ؟چقدر ماها ساده ایم واقعا 🤐

خدایا داده ونداده ات راشکر
برین دادگاه قاضی میگه سالی یه سکه بده اقساطی تا تموم شدن سکه ها هم دختر پیر میشه دادشت میتونه ازد ...

واقعاعزیزم یعنی دختره نمیتونه ازدواج کنه خداکنه به همین دلیل کوتاه بیان

بزن دل به دریا که دنیا به خسران عقبانیرزد به دوری ز اولاد زهرا نیرزد واین زندگانی جوانی خوشی های امروزبه افسوس فردا نیرزدبسی پادشاهی کنم درگدایی چو باشم گدای گدایان زهرا چه شب هاکه زهرا دعاکرده تا ما همه شیعه گردیم وبی تاب مولا
الله اکبر تحقیق نکرده بودن ؟چقدر وحشتناک دوبارم عقد بوده ؟چقدر ماها ساده ایم واقعا 🤐

طرف اصرار اصرار که میخوامش من اجازه نمیدم کسی بره تحقیق

ای بابا چی بگم

پوف😪

تیکر تولدمه♥️

من یه چیز میدونم 

وقتی کار میرسه اینجا دو طرف یه مشکلی دارن

الانم برو ببین داشتت چه گندی زده که به شما نمیگه

مهریه هم حق دختره است هروقت دلش بخواد میگیرش

دوست داره اصلا الان بگیره ۷۰۰ میلیون ماشین بندازه زیر پاش 😊

گوشی و هدیه هم خریدید وظیفه بوده

دوباره میگم برو ببین داداشت چیکار کرده

اگه کاری نکرده دیگه واقعا بدشانسید

❤️❤️❤️❤️
مرسی♥️

قربونت. سر مهریه هم ک دوستان گفتن، اگر دختر باشه نصف میشه، پس میتونن معاینه ببرن

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛