2777
2789
عنوان

دیر حرف زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست

ببین من یادم نیست خواهرزادم دقیقا کی شروع به حرف زدن کرد اما یادمه خیلی دیر بود 

و خواهرم خیلی عصبی میشد که چرا همه میپرسن دخترت چرا حرف نمیزنه

ولی الان مخ مارو داره میخوره قربونش برم😂😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیلی هم خوبه،یک دفعه ک نمیشه بلبل بشه کم کم باصبرو حوصله واسش کتاب داستان بگیر بخون تخم کبوترو بلدرچین هم خوبه.

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

توی ۱۶ ماهگی بابد چهار کلمه و بیشتر بگه

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خوبه ولی خودتم باهاش صبحت بکن بازی بکن رژ بزن برو جلو ایینه کلمه بگو لبات ببینه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

نگران نباش تا سه سال وقت داره .اصلا ب مغزش فشار نیار 

همین ک خودت باهاش حرف بزنی کافیه  نیاز نیست بگی تکرار کنه

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
اخه پسرم یکسالگی کلی حرف میزد بعد حرفای اطرافیان عصبیم میکنه

واه چه خبرته بچه هارو مقایسه نکنیین لطفا 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

میدونی فقط بلغور میکنه هیچکدوم از حرفاش معلوم نیس

بعضیا زود زبون باز میکنن بعضیادیرتر نگران نباش قشنگم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

زیاد باهاش حرف بزن‌پسرم۸ماهشه ماشاالله از الان بهم میگه ماما 

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

خیلی کوچیکه هنوز....دخترجاریم هم سنشه...در همین حد کمترم حرف میزنه

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
الان دوروزه دارم بیشتر کار میکنم فقط اصلا تکرار نمیکنه

عزیزم خودت داری میگی دو روزه و خب لازم به تکرار نیست تو فقط مثل یک گزارشگر فوتبال هی باهاش صحبت کن از وقایع روز کارای خونه همه را ضبط میکنه بعدا یهو میده بیرون 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊