2777
2789
عنوان

بچه ها نظرتون چیه که هرروز به نوبت خونه یکی رو آنالیز کنیم ؟+عکس🌶

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یکم مبلامونو جابه جا کردیم ولی یه دیوار داریم خیلی تیرست میخوایم یه تابلو یا... بزنیم که از اون ...

رنگ دیوار رو عوض کنید اگر ممکن نیست که تابلو با رنگ روشن 

هرچند عکس ببینم بهتر ‌ درست تر راهنمایی میکنم

قربونت گلم 

خدانکنه عزیزم 

من یه سوال داشتم، اینکه میگن طراحی گاز ،یخچال و سینک توی آشپزخونه باید بصورت مثلثی باشه یعنی اینکه هرکدوم یه ضلع آشپزخونه باشه؟ یا دقیقا چی؟ کلا نظر شما چیه ؟ آشپزخونه من از دو طرف اوپن هست و از دو طرف دیوار ،قصد دارم کابینت هارو عوض کنم و کلا تغییرش بدم ،پیشنهاد شما چیه؟🌹

فمنیست. 
خدانکنه عزیزم  من یه سوال داشتم، اینکه میگن طراحی گاز ،یخچال و سینک توی آشپزخونه باید بصورت مث ...

خب این یه قانونه کا مثلا گاز و یخچال تو یه راستا و سینم در واقع راس مثلث باشه 

ولی خیلی به خودتون بستگی داره که چطور دوست داشته باشید راحت باشید

خب این یه قانونه کا مثلا گاز و یخچال تو یه راستا و سینم در واقع راس مثلث باشه  ولی خیلی به خود ...

یعنی یخچال و گاز در یک ضلع  و سینک در ضلع دیگه؟؟؟

بعد گاز و یخچال کنار هم باشن ،از نطر اینکه یکی گرماسازه یکی سرماساز ، مشکل ساز نمیشه ؟منطورم این که اگه کنار هم باشن ،چون من تو طراحی ها دیدم همش کنار هم قرار میدن اینارو 

فمنیست. 
رنگ دیوار رو عوض کنید اگر ممکن نیست که تابلو با رنگ روشن  هرچند عکس ببینم بهتر ‌ درست تر راهنم ...

کاغذ دیواریه 

دیگه نمیشه عوضش کنیم😞

این عکس ماله قبله

الان تی وی روبه روی مبل راحتیاشت کنار گرامافون

به جای تی وی هم مبل ۳نفره گذاشتیم که بالاش خالیه

https://uupload.ir/files/1859_screenshot_۲۰۲۱۰۱۲۴-۱۸۱۱۲۹_gallery.jpg