خودم نه ولی خاهرشوهرم زد بدبخت شد...لکهاش بدتر رو صورتش موندن انگار پخته شدن رو صورتش..بعد پنج شش سال هرچی کرم گرفت و دکتر میرفت اصن پاک نشدن تازه الان یه پک گرفته میگه همین خیلی خوبه.. میگه داره لکهاشو از بین میبره..
خدایا منو به آرزوهام برسون..💚🎆تویی ک داری امضامو میخونی اول یه لبخند گشاد بزن اینجوری👈😀حالا میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنونتم..🎀💐❣️تیکر تولد پسرمه😍💫🌟😻💓خدایا مواظب بچهام و شوهرم باش 💖🤲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
عزیزم ضد لک هیدروکینون دار را سرخود مصرف نکنین حتما زیر نظر متخصص پوست مصرف بشه اگه طبق دستور پزشک باشه لکها برطرف میشه ولی در حین استفاده از ضدلک حتما باید ضد آفتاب مصرف کنین
برای از بین بردن لک اول باید بفهمیم تیپ موستیتون چیه لک کهنه هست یا قدیمی. لک تازه رو وقتی از دو طرف پوست می کشی یا فشار میدی چند ثانیه ای محو میشه لک قیمی اصلا. و بعد یه دوره آبرسانی پوست لازم داری به همراه روتین روزانه صحیح و بعدش پکیج ضد لک.