2777
2789

خانوما من سوم وقت پریودم بود.از دوم لکه سیاه گرفتم که بی بی زدم منفی بود.در حد روزی چن قطره سیاه که دوتا زعفرون غلیظ هم خوردم با زنجبیل و ...فایده نداشت دیروز رفتم دکتر که باز دارو رو شروع کنه( ۷ ساله اقدامم) گفت پریودت شروع شد از سوم پریودی داروهاتو‌ مصرف میکنی و آزمایش هورمونی هم سوم پریودت میری و وقتی خونت روان شد حساب کن.امروز کلا از لکه بینی هم افتادم قط شد😐حالا من چیکار کنم؟از کی داروهامو شروع کنم؟چیکار کنم😭

خدایا...میدونم میشه..میدونم منم مامان میشم🎈❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من لکه دارم پرژسترون میزدم قط می‌شد برا مواقعی خوبه که کلا پریود نشی

کیست نداری 

یا رب مکن از لطف پریشان ما را / هر چند که هست جرم و عصیان ما راذات تو غنی بوده و ما محتاجیم / محتاج بغیر خود مگردان ما را . . .

از زمانی که قشنگ پریود شدی مث همیشه بعد روز سوم داروهاتو بخور لکه بینی جز پریود نیس

من اون ماه مث شما بودم واقعن نمیدونستم قرص بخورم یا نه بعد چتد روز دیدم قشنگ خونریزی داشتم و روز سوم قرص خوردم

از زمانی که قشنگ پریود شدی مث همیشه بعد روز سوم داروهاتو بخور لکه بینی جز پریود نیس من اون ماه مث ش ...

کلا امروز لکه بینیمم قط شد اخه

خدایا...میدونم میشه..میدونم منم مامان میشم🎈❤️