دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا راجبش باهاش حرف نزن هرچی بیشتر بخوای کمکش کنی فکرش بیشتر اون سمت میره و بیشتر درگیرش میشه .. بهترین راهش نادیده گرفتنه اگ راجبش باهات صحبت کرد بحث و عوض کن ولی نصیحت اصلا . چون عکس جواب میده
۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️
از بد بودن کار خودت چی؟به نظرم اصلا نباید به روش بیاری
ای بابا بازم قضاوت
وقتی برای درد و دل و مشورت باهم حرف میزنیم
من به عنوان رفیق چجوری کمک کنم اشتباه نکنه
این چیش بده؟
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
کلا راجبش باهاش حرف نزن هرچی بیشتر بخوای کمکش کنی فکرش بیشتر اون سمت میره و بیشتر درگیرش میشه .. بهت ...
چی بگم والا
مرسی
خب همین دیگه بسترش نباید براش فراهم بشه که بتونه صحبت کنه یا اصلا به این موضوع فکر کنه
منم تمام تلاشم بر همینه
هیچ وقت من یادآور نمیشم
هر وقت گفته، نصحیت کردم نکن، ول کن