2777
2789
عنوان

خونریزی معقدی بدونه درد

374 بازدید | 13 پست

سلام دوستان تو رو خدا کمکم کنید هر کی هر اطلاعاتی داره بگه من در سال ۲یا ۳ بار خون ریزی معقدی بعد مدفوع دارم هر باز دو دقیقه خون میاد و قطع میشه در کل سالی ۲یا۳ بار این اتفاق میفته هیچ گونه دل درد و دل پیجه و درد معقد ندارم فقط لحظه خونریزی خیلییی کم معقدم میسوزه هیچ وقت هم اسهال یا یبوست نداشتم بنظرتون دلیلش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگین؟

منم همیتطور بودم.رفتم کولونوسکوپی  گفت روده تحریک پذیرع تا اخر عمرباید دارو بخوری.دوسال خوردم.ددیگ قط کردم خداروشکر خوبم

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar