2777
2789

اره

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی  خونم میاد و چرک

من اینجوری نشدم ولی از صبح که گوش گیر رو از گوشم درآوردم گوش سمت چپم نمیشنوه ولی هیچ درد یا خونریزی هم ندارم احتمال داره پرده گوشم پاره شده باشه؟

من اینجوری نشدم ولی از صبح که گوش گیر رو از گوشم درآوردم گوش سمت چپم نمیشنوه ولی هیچ درد یا خونریزی ...

ن انگار هوا داخلشه نمیشنوی 

از بس دستکاریش کردی نگران نشو نهایت تا فردا خوب میشه

سلام دوست عزیز امیدوارم که حالت خوب باشه. بله درد علامت اصلی پارگی پرده گوش است. برای اغلب افراد، درد ممکن است شدید باشه، در طول روز ثابت بمونه یا می تونه شدت آن کم یا زیاد بشه. معمولاً با از بین رفتن درد، گوش شروع به تخلیه می‌کنه. در این مرحله ممکن است مایعات آبکی، خونی یا چرکی از گوش آسیب دیده تخلیه بشه و ممکن است مقداری کاهش شنوایی موقت یا کاهش شنوایی در گوش آسیب دیده داشته باشید. همچنین می‌تونید وزوز گوش، صدای زنگ یا وزوز مداوم در گوش یا سرگیجه را تجربه کنید. اگه اطلاعات دقیق تر در این رابطه می خوایین من سایت  من کلینیک گوش تهرانرو بهتون معرفی میکنم. اینم ادرسشه: https://tehranearclinic.com/ 

همین طور ادرس مقاله کاملشون درباره پرده گوش و پارگیش هم اینه:https://tehranearclinic.com/tympanic-membran-perforation

برای اطلاعات بیشتر برای رزو نوبت از این مرکز تخصصی گوش می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید.

02188202934

02188205806

آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، روبروی بیمارستان دی، ساختمان پزشکان دی (پلاک ۱۲)، طبقه ۹، کلینیک گوش تهران