2777
2789

دوستان من دو تا پسر بچه دو و پنج ساله دارم و قبلا خیلی اهل رفت و آمد بودیم ولی یک ساله به خاطر کرونا رفت و امدی ندارم و پسر بزرگم خیلی خلق و خوش تغییر کرده و خیلی حساس شده و زود عصبی میشه و اینکه قبلا فوق العاده اجتماعی بود الان اصلا مثل قبل نیست و با مشاور صحبت کردم و یه سری چیزها مطرح شد و یکی از پبشنهاداتشون این بود که یه حیوون خونگی براش بیارید و خیلی باعث آرامشش میشه و تاثیر مثبت رو احساساتش داره خودم نظرم این بود که یه جوجه اردک یا جوجه مرغ کوچولو براش بگیرم وای خودش به شدت مخالفت میکنه و میگه گربه میخواد ولی خودم هر چی فکر میکنم اصلا نمیتونم با گربه کنار بیام هم میترسم هم یه جوریم بچه ها بهش دست بزنن یا میترسم چنگشون بزنه کلا نمیتونم ارتباط برقرار کنم باز با یه سگ کوچولو بهتر میتونم ارتباط بگیرم البته اونم مطمئن نیستم و نمیدونم واقعا از پس نگهداریش برمیام و اینکه تو اپارتمان هم هستیم نمیدونم سگی هست که برای ما مناسب باشه

یا خرگوش چطوره؟

من گربه دارم 

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

حيوون اسباب بازي و سرگرمي كسي نيست

اگه ميدوني علاقه داره ذاتي حيوون دوسته بيارين 

ن اينكه فقط سرش گرم بشه ٢ روز بعد بندازينش بيرون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ هزینه ش و مسولیتش خیلی زیاده  

برای شما گربه مناسبه خیلی ملوسن و عادت کنه بهتون چنگ نمیزنه 

و لطفا اگر شرایطشو واقعا دارین بهش فکر کنین 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

حيوون اسباب بازي و سرگرمي كسي نيست اگه ميدوني علاقه داره ذاتي حيوون دوسته بيارين  ن اينكه فقط ...

حرف دل منو زدی

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

سگ های اموزش دیده ک جای دستشویی بلد باشن برا اپارتمان مناسبه 

خودتونم میتونین بهش یاد بدین ولی زمان بره 

خرگوش نداشتم نمیدونم چطوریه😬

پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است ....              به کانال تلگرامم سر بزنید تازه تاسیسه حمایت کنید لطفا🥺.     @nab_text31

برای سرگرمی حیوان اذیت نکنید بعد نگه داری خیلی خرج و دردسر داره از من میشنوید تمرین و تفریح بیشتری برای بچتون فراهم کنید

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

من گربه دارم 

ولی برای بچه های کوچیک بنظر منم سگ بهتره 

سگا خیلی خیلی اجتماعی و خوش‌برخورد ترن نسبت به گربه ها

من خودم عاشق گربم هستما خیلی عشق و دوست داشتنیه ولی میگم برای بچه کوچیک بنظر من مناسب نیست 

اگر هم آپارتمان دارین سگ نگه داشتن خیلی سخت میشه 

باید ببینی میتونی سختیش رو قبول کنی یا نه 

چون گناه داره طفلکی رو بیارین و بعد ببیینین نمیشه نگه داشت 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

خرگوووش ک اصلاااا نرین سمتش پدرتونو در میاره 

جوجه مرغم خ سخته نگهداریش و هعی میفتن میمیرن 

جوجه اردکم داشتیم خ نمکی ان ولی ب شدت کثیف کاری میکنن حتی اگر تو قفس باشن و اتقدر زود زود بزرگ میشن ک دیه قفس براشون کافی نیس پس برا ساختمون اصلا مناسب نیس 

سگ خیلی ساپورت روحی و عاطفی و مالی میخواد و جز هزینه هاش نیاز داره ببرینش گردش و غیره 

بنظر من گریه از همشون بهتره 

خ دوست داشتنی و احساسین و نگهداریشونم راحته 

فقط حتما واکسناشونو از بچگی مرتب بزنین 

با شیرین کاریاش عاشقش میشین 

حتمانم بچه گربه بیارین خودتون بزرگ کنین و ناخناشم تا حدی میشه گرفت 

احساسی رو حرف دوتا بچه نباید تصمیم گرفت که بعدا پشیمون بشین و ولش کنین

عزیزم من الان ۳۱ سالمه و یه سگ خیلی ناز دارم وقتی ۲ماهش بود آوردمش پیش خودم و الان تقریبا ۲سالشه، از بچگی چون شدیدا علاقه به حیوونا دارم همه حیوونی داشتم، از بین تمام حیوونایی که داشتم سگ بهترین بوده، سگ هم مهربونه هم سرگرم کنندس هم قابل آموزش دادن و حرفتو میفهمه، کلااا عشقه😍😍😍😍 خرگوش نیار که خیلی بو مده

ببینید اون حیوون هایی که شما میگین زیاد اجتماعی نیستن و نمیتونن ارتباط برقرار کنن مثل ع خرگوش و جوجه و اردک و اینا باید سگ یا گربه بگیرین که سگ نگهداری ش سخته گربه خوبه و واقعا تاثیر داره

رو من که تاثیر داشت