یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تا وسط ماه نه شکمم سفید سفید بود خوش حال بودم ترک نخوردم اما از شانس گند من این دوهفته آخر مونده به زایمان شکمم پر از ترک شد و همش به شدت میسوزه و میخاره 😭😭😭
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
من روغن زیتون میزدم یمدت شب خوب میخوابیدم صب کمر درد و دل درد بچمم خودشو سفت میکرد.بعد که پرسیدم گفتن استخونا رو خشک میکنه واسع همین خودتو بچه اذیتین و دور از جون باعث زایمان زودرس..منم ترسیدم دیگه هیچچچ روغنی استفاده نکردم
آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹