الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
می دونی من دوتا بچه دارم که دومی خیلی کوچیکه ماه پیش آی یو دی گذاشتم و همزمان پیشگیری طبیعی داشتم احساس می کنم خدایا آخه مگه می شه؟؟؟؟؟؟؟ دو روز تهوع شدید دارم شک کردم ولی باورم نمی شد خط بیفته آخه من باید چکار می کردم که نکردم
نمیدونم چرا ماهای که منتظر همچنین روزی هستم نمیشه اما شماهای که نمیخواین میشه
کاش مال کسی بود که واقعا منتظرشه نه منی که مادر شوهرم می گه اگه بچه سوم بیاری حق ندارید پا تو خونه من بذارید تو خونه من هیچ کسی منتظر هیچ بچه دیگه ای نیست حتی مادر خودم
نمی دونم از شانس بد ما به هم سلام می دیم نتیجش می شه بتا بالا حالا مادرشوهرم می گه یکی بس بود ولی دومی که اومد گفت خوبه اولی تنها نمی مونه ولی اگه سومی اومد یا خونه من نیاید یا بدون اون سومی بیاید یکبار بهم گفت اگه دوباره حامله شده بده دست یکی که آرزو بچه داره می خوای چکار همش بدبختی. منم فکر می کردم شوخیه تا این که دیشب خونه مادر شوهرم بودیم گفت شرط می بندم حامله ای. بهم گفت شما لیاقت زندگی آروم ندارید حالا خیر سرش شوهر من شرایط مالی و شغلیش نمی گم عالیه ولی از خیلی افراد جامعه بهتره اما مادر شوهرم