2777
2789
عنوان

دیر راه افتادن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 26 پست
شیر گاو زیاد میخوره بازم کلسیم لازمه؟؟

به هر حال دکتر بردیش بهش بگو حتما😊

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم اطرافیام میگن ببر دکتر دارو میده و فلان خودم هی میگم خوبه باز حرفای بقیه نمیذاره

به حرف بقیه گوش نده منم دختر دومم ۱۶ ماهگی راه افتاد   همون روزی که بردمش دکتر قطره ویتامین دی داد  شبش بلند شد و راه افتاد   

براش واکر کودک بخری زودتر هم راه میفته  تو نت سرچ کن هست

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

عزیزم هیچ مشکلی نداره هر بچه ای موقع خودش راه میفته با این چیزایی که گفتی نگران نباش البته من دخترام هر دو قبل از یکسالگی راه افتادن بستگی به خود بچه داره پسر خواهر شوهر من 10 ماهشه تازه با غلطیدن راه افتاده ماشالله ماشالله تپله 

شیر گاو زیاد میخوره بازم کلسیم لازمه؟؟

عزیزم هیچی ب اندازه پای مرغ برا راه افتادن بچه مفید نیس پای مرغ بده بهش تو همه غذاهاش بده نه یکی دوبارها، کلا تا۲سالگیشو تموم کنه تو غذاش استفاده کن خیلی مفیده براش..راه رفتنشم نگران نباش پای مرغو بخوره تو خونه هم باهاش کار کن دستشو بگیر راه ببر بذار یاد بگیره..بعضی بچه ها تکلمشون جلوتره بعضیا راه رفتنشون هرکدوم یطوره جای نگرانی نیس من داداشم حدودا ۱۸ماهگی بود راه افتاد 

دخترم مامان عااااشقته 😘😘♥️
مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم ببینم چی میشه

من بچه م خیلی زود دست گرفت برای راه رفتن

ولی اینکه راه بره خیلی طول کشید چندین ماه شد

تا اینکه این کار رو کردم و در کمال تعجب راه رفت🤩

ویتامین دی ش کم نیست؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

سلام عزیزان 

ممنون از راهنمایی و دلگرمی همه دوستان شاید باورتون نشه اما امروز دخترم یهو هفت هشت قدمی راه رفت از تعجب مونده بود شاخ دربیارم نه دکتر رفتم و نه چیز خاصی بهش دادم فقط ناگفته نمونه نذر کردم واسش که خداروشکر قبول شد

روغن زرد گوسفندی بخر از جای مطمئن که اصل باشه هر روز پاها و کمرش رو باهاش ماساژ بده قول میدم سر یک ...

تروخدا یعنی راسته ؟ دخترم ۳ سالشه راه نمیره، منم شنیدم روغن زرد خوبه ولی امتحان نکردم