دخترم داره ۱۶ ماهش تموم میشه ولی اصلا مستقل راه نمیره حتما باید دستشو بگیرم همینکه ولش کنم زود میشینه تو خونه هم از تمام وسایل میگیره میره به نظرتون ببرم متخصص تقویتی بده
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
عزیزم هیچ مشکلی نداره هر بچه ای موقع خودش راه میفته با این چیزایی که گفتی نگران نباش البته من دخترام هر دو قبل از یکسالگی راه افتادن بستگی به خود بچه داره پسر خواهر شوهر من 10 ماهشه تازه با غلطیدن راه افتاده ماشالله ماشالله تپله
عزیزم هیچی ب اندازه پای مرغ برا راه افتادن بچه مفید نیس پای مرغ بده بهش تو همه غذاهاش بده نه یکی دوبارها، کلا تا۲سالگیشو تموم کنه تو غذاش استفاده کن خیلی مفیده براش..راه رفتنشم نگران نباش پای مرغو بخوره تو خونه هم باهاش کار کن دستشو بگیر راه ببر بذار یاد بگیره..بعضی بچه ها تکلمشون جلوتره بعضیا راه رفتنشون هرکدوم یطوره جای نگرانی نیس من داداشم حدودا ۱۸ماهگی بود راه افتاد
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ممنون از راهنمایی و دلگرمی همه دوستان شاید باورتون نشه اما امروز دخترم یهو هفت هشت قدمی راه رفت از تعجب مونده بود شاخ دربیارم نه دکتر رفتم و نه چیز خاصی بهش دادم فقط ناگفته نمونه نذر کردم واسش که خداروشکر قبول شد