2777
2789
عنوان

سونوگرافی دوقلوها

306 بازدید | 13 پست

بچهها دوقلوهام تفاوت وزن دارند، اصلا دکتر سونوگرافی یه جوری گفت که مطمئنی lmp داری درست میگی، اصلا من طبق lmp، سی و دو هفتم بود ولی زده ۳۱هفته و سه روز، دکترمم اصلا توضیحی نداد گفت هفته بعد تکرار کن، کسی سردرمیاره؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گیرم که فرق دارن الان تو هفته سی و دو میخواد چیکار کنه واقعا؟  جز, استرس بیخود؟؟؟؟ به خدا این دکترا رد دادن چقد سر پسرم به من استرس دادن چقد, گریه کردم از زور استرس همه استخونای بدنم درد میکرد خداروشکر صحیح و سالم واقعا حلالشون نمیکنم بهترین دوران زندگی منو اونطور باحرفای احمقانه نابود کردن ان شاءالله خیره به خودت آرامش بده واقعا الان چه میشه کرد؟؟؟ 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
گیرم که فرق دارن الان تو هفته سی و دو میخواد چیکار کنه واقعا؟  جز, استرس بیخود؟؟؟؟ به خدا این د ...

عزیزم😞دقیقا دلم داره میترکه از حرفای دکترا ، هفته قبل بیمارستان بستری شدم ، از بس خون به جگرم کردن، همه حرفی بهم زدن و بعدش که منو به حال مرگ انداختن گفتن توکل کن به خدا

عزیزم😞دقیقا دلم داره میترکه از حرفای دکترا ، هفته قبل بیمارستان بستری شدم ، از بس خون به جگرم کردن، ...

به خدا اینا روانین خودت به خودت باید آرامش بدی بچه منو سر شش ماه میخواستن سقط کنن بچه سالم سونوی خوب فقط چون خونریزی داشتم بالباس عمل از پشت اتاق عمل برم گردوندن اونقدرررررر که گریه کردم نمیدونم فقط جواب خدارو چی, میخوان بدن 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد دوسه هفته دیگه از صدای ونگ ونگ دوتا جوجه کوچولو به سطوح میای برو از آخرین روزای بارداریت لذت ببر بابا

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
به خدا اینا روانین خودت به خودت باید آرامش بدی بچه منو سر شش ماه میخواستن سقط کنن بچه سالم سونوی خوب ...

انشالله، خدا خودش هوامونو داشته باشه ، به هیچ دکتری اعتماد ندارم ، از همشون میترسم بس که تنمو لرزوندن