2777
2789
عنوان

کیا نون برنجی پختن؟

225 بازدید | 6 پست

یه دستور بود با آرد برنج کره پودر قند گلاب هل و تخم مرغ.24ساعت استراحت خمیر.

خمیرش خوب بود،پختش خوب بود.ولی طعمش مثل بیرونیا نشد.و بافتش مثل بیرونیا پوک نبود.

کی درست کرده و خوب شده.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺

منم درست کردم چند سال پیش خوب نشد. نمی دونم چرا همه ی مراحلش رو رعایت کردم

اگر دستور خوب کسی داشت من رو هم لایک کنه لطفا.   

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
منم درست کردم چند سال پیش خوب نشد. نمی دونم چرا همه ی مراحلش رو رعایت کردم اگر دستور خوب کسی داشت م ...

فکر کنم بخاطر اینه که آرد برنج خالی زدم.اگه آرد گندم قاطی کنیم بهتر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم بخاطر اینه که آرد برنج خالی زدم.اگه آرد گندم قاطی کنیم بهتر بشه

مرسی عزیزم باید یه بار امتحان کنم

یه چیزی که به ذهن خودم رسید اینه که قنادی ها روغن جامد میزنن معمولا و نه کره. شاید به خاطر اونه با اینکه کره طبیعتا بهتره اما باهم فرق دارن تو قنادی. 

نمی دونم البته در حد حدسه.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
مرسی عزیزم باید یه بار امتحان کنم یه چیزی که به ذهن خودم رسید اینه که قنادی ها روغن جامد میزنن معمو ...

آخه تو کرمانشاه با روغن حیوانی می پزن.اگه بابت کره باشه که باید مال اونام بد شه.

آخه تو کرمانشاه با روغن حیوانی می پزن.اگه بابت کره باشه که باید مال اونام بد شه.

راست می گین. یادم نبود اصلا. شاید باید قبول کنیم ایراد از شیرینی پزیمونه نه موادش   

راست می گین. یادم نبود اصلا. شاید باید قبول کنیم ایراد از شیرینی پزیمونه نه موادش    

من آشپزی شیرینی پزیم عالیه.

نون برنجی هام خوب دراومدن.منتها طعمشون یه جوری بود.

فکر کنم باید تاپیک مادرشوهر می زدم تا بیان جواب بدن