منم درست کردم چند سال پیش خوب نشد. نمی دونم چرا همه ی مراحلش رو رعایت کردم
اگر دستور خوب کسی داشت من رو هم لایک کنه لطفا.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه چیزی که به ذهن خودم رسید اینه که قنادی ها روغن جامد میزنن معمولا و نه کره. شاید به خاطر اونه با اینکه کره طبیعتا بهتره اما باهم فرق دارن تو قنادی.
نمی دونم البته در حد حدسه.
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
آخه تو کرمانشاه با روغن حیوانی می پزن.اگه بابت کره باشه که باید مال اونام بد شه.
راست می گین. یادم نبود اصلا. شاید باید قبول کنیم ایراد از شیرینی پزیمونه نه موادش