خوب من چونماساژ حرفهای بلدم میگم . شما ساقه پاتو ماساژ بده و خودتون رو زمین طاق باز دراز بکشید و پاهاتونو بصورت ۹۰ درجه خم کنید و اگه پشتی دارید که رو پشتی اگه نه رو مبل و با دستتون ساقتونو ماساژ بدید و بلرزونید . اگه یه دوش آب خیلی داغ بگیرید که آبه رو آتیشه .
من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
علتش چیه خوب یه مسکن بخور اگه همیشگیه باید علت یابی کنی وعلتو بر طرف کنی برای خواب هم گوشیو خاموش کن اتاقو تاریک کن من برای خواب یک چهارم کلونازپام میخورم خوابم بهتر شده از قبل اگه بیخوابیت همیشگیه یه با دکتر اعصاب وروان صحبت کن برات دارو بنویسه
خوب عزیزجان اگه حوصلتون نمیاد ایراد نداره به دیوار تکیه بدید و پاهاتونو دراز کنید موری که پشت زانوتون کف زمین و کمرتون چسبیده به دیوار ران پاتونو با لرزش ماساژ بدید و آروم فشار بدید و هی منبصت و منقبض کنید . اینکه دیگه حالو حوصله نمیخواد .
من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
ممنونم ازت با دل مهربونت .که برام وقت گذاشتی نوشتی . چشم همین کار میکنم
خواهش میکنم عزیزجان بالاخره باید به هم تاجایی که میتونیم کمک کنیم . ولی در کل خستگی اگه از بدن در نشه به مرور تاثیرهایه منفی زیاد میزاره مثل دردکه میگن کهنه میشه . کوفتگی هم همینطوره با روشهایه مختلف و ماساژ و استراحت میشه خستگی و کوفتگی رو در کردش و سالم موند .ببخشید جسارت میکنم عزیزجان
اره واقعا مادر بودن خیلی سخته منم بعضی شبا از خستگی نای بلند شدن ندارم بعد پسره کوچیکم اب میخاد اون موقع دلم میخاد گریه کنم بعد گرسنه میشه نون میخاد بعد لقمه که میخوره دوباره اب میخاد الهی فداش شم اما من غش میکنم از درد پاهام و. کمر 😑
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
چیزی نیست مثلا یکاری کنیم فقط باحرکت انگشت باشه مثلا دستمونم تکون ندیم😉😅
😂😂😁🤣🤣🤣
خوب میخوای خودم بیام ماساژ بدم که زحمت اون انگشت تکون دادن هم نکشییی 😂😁🤣🤣🤣
میگم خسته میشی بگم چند نفر بیان حابجات کنن زیاد تکون نخوری (عزیزجان شوخی میکنمها لطفاً ناراحت نشید)