2777
2789
عنوان

بارداری

111 بازدید | 19 پست

سلام مامانا کسی میتونه راهنمایی کنه هم حالم بهتر بشه هم بتونم بدونم نی نیم چیه

از بوی پیاز متنفر شدم یعنی بوی پیازداغ میخواد میخوام بمیرم هم چکار کنم بهتر بشم

هم اینکه قبلا ترشیجات دوس نداشتم الان ماست و دوغ ترش و ابلیمو میخورم زیاد قبلا اصلا دوغ دوس نداشتم الان عاشقشم میشه فهمید نی نیم چیه

عییییییین من 

امروز پیاز داغ درست کردم مردم و زنده شدم رفتیم خونه مادرشوهرم اونم پیاز سوزونده بود 😫

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عییییییین من  امروز پیاز داغ درست کردم مردم و زنده شدم رفتیم خونه مادرشوهرم اونم پیاز سوزونده ...

برا امضات صلوات فرستادن

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

ب این چیزا نیس عزیزم

هرکس منو میبینه میگ بچت پسره فک میکنن دروغ میگم ک دختره چیزای شور و ترش خیلی دوس داشتم تا دلت بخادم لیمو خوردم دهنمو اب مینداخت 

ولی واقن دختره 

خیلی خوشحالم نفرسوم رابطمون ثمره عشقمونه دخترمونه👨‍👩‍👧🧿