2777
2789

من یه دوستی داشتم با کراشش رفته بود بیرون اومد چشما اینطوری😍 گفت خود خودشه اخ جون 

فرداش دعواشون شد طرف گفته بود اون بستنی ۷ هزار تومنی ک خوردی حرومت باشه😳😂

شاید سوال پیش بیاد چ نوع بستنی ای ؟ 

آیس پک مهمونش کرده بود بچه ها😕 

و طرف اسمش و نمیدونست 

قیافه ی من وقتی یادم میومد گفت خود خودشه🤫🤣

اومدم نظاره گرباشم😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آيس پك ٧ تؤمن ؟؟؟؟ 😐

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

واییییی😂😂😂

من با یکی بودم چندوقت پیش حتی اسم بچه هامون انتخاب کرده بودیم🤭😂 

خدایاااااا منوووو گاااااو کن😂🙈

پسره 21 سالش بود یکی نیس بگه خو بیشوووور من بچه بودم نمیفهمیدم تو که بزرگ بودی دیگه چرا گفتی اسم بچه هامونو چی بذاریم😭😂

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     
سال ۹۶

دلم خواست لعنت بهت استارتر 😐😭😐😭

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

یه پسره بود گیر داده بود میگفت باید با من باشی 

منم هرچی میگفتم ازت خوشم نمیاد تو کتش نمیرفت 

دم ب دقیقه عکس قرص میفرستا  ک دارم خودمو میکشم😑😂لامصب 30 سالشم بود😭عقلش کجا بود خدایا 

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌱🫀🌿