2777
2789
عنوان

چاقی ران و موچ پا

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو باشگاه گلم. بعد  

عزیزم باشگاه کجا پاها رو پر می‌کنه !!!!

مگه اینکه بخواد سه چهار ساله مداوم بره باشگاه و سخت کار کنه ،،و تغذیه و مکمل های زیادی بخوره تا بخواد نتیجه اش رو ببینه و پاهاش عضله ای بشه و حجم دار !!!!

باید کل وقتش رو برای ورزش و باشگاه و تغذیه بزاره!!!

اینجوری نیست که دوماه بری باشگاه نتیجه بگیری !!!

این مردا و زنایی که هیکل ورزشی دارن و نتیجه گرفتن حداقل ده ساله که دارن مداوم ورزش میکنن و باشگاه میرن و وقت میزارن

۴۷

فک نکنم باید خیلی بیشتر باشه  

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
۴۷

اشتبا نمیکنی؟

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴

من پاهام تپله 😳

میخوام لاغرشون کنم 😉

همه میگن نکن پشیمون میشی 😒

بکنم یا نه؟

سلام من یک دانش آموز بدبختم و یک فمنیست  😓💔 برای خیلی از خانومای که نی نی نداشتن یا بیمار بودن و ..... دعا کردم  تروخدا برای موفقیت در تحصیل م  یه صلوات بفرست ایشالله همیشه سلامت باشی😅 با همه تو سایت خندیدم ، گریه کردم ، ترسیدم ، بغض کردم😜 اما هیچکس تو تاپیکام نمیاد  😤😭 یکبار تاپیک منم پر بازدید کنین  خوب ارزو دارم 😞  منو تو تاپیک های عکس و باحال تگ کنین منم تگ تون میکنم 😉😚

انقدر برم میاد از ران چاق و مچ پهن زن باید ظریف باشه 

بدنسازی برو

یا دمبل سنگین داری پاتو عرض سرشونه باز کن دو تا دمبل هم دستت باشه و پنجه پاتو ببر بالا و یه مکث کوچیک ببر پایین عضلات ساق و مچ پاتو تقویت میکنه و همینطور با دمبل اسکات بزن ران پاتو تقویت کنه

باید اعتراف کنم از تمام اشک ها و شکایت همین که مادرم میخندد من خوشبختم💚😊

منم لاغرم ولی دور باسنم88دور رانم۴۵