2777
2789
عنوان

یکی منو قانع کنه بیخیال عمل بینی بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 32 پست
عکس بالا سمته راست مشخصه ادیته

چه الکی تهمت میزنیا😐😂 بخدا ادیت نیست

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر بدم میاد هیشکی طبیعی نیست دیگه. تو خیابون نگاه میکنم یه صورت قشنگ نمیبینیم. نکن عزیزم . بینیت ...

من خودمم واقعا طبیعی دوست دارم ولی احساس میکنم بزرگه حالتش خوبه ولی بزرگه😭

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 
چی بگمممم یه روز میرم تو اینه میگم نههه اصلا عمل نمیکنم بعد دوباره دیوونه میشم که حتما باید عمل کنم. ...

بخدا بینینتون خیای خوبه....

حیف نمیشه عکس بذارم چشم و ابروم خیلی خوبه ولی بینیم از نیمرخ قوز داره همیشه بدم میاد کسی بغل دستم بشینه 😳😳😳😳

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
ناقص میشه بیخیال

از همینش میترسم😭

آخه قسمته بالاش خیلی باریکه  

همینجوریه کلا بالاش باریکه پایینش پهنه

اگه‌میخوای‌عمل‌کنی‌‌‌به‌نظم‌واقعا‌‌‌مشکل‌داری‌ ببخشید‌رک‌اینو گفتم‌‌من‌خودم‌عمل‌کردم‌ به‌‌غلط‌کردن‌افتادم‌‌‌پیش‌‌بهترین‌ دکتر‌عمل‌کردم‌ولی‌با‌هزار‌‌یک‌مشکل‌الانم‌‌واقعا‌پشیمون‌‌میگم‌ کاش‌‌‌عمل‌نمیکردم‌هرکی‌ هم‌دیدم‌ عمل‌کرده‌‌کلی‌مشکل‌داشته حالا‌میخوای‌برو‌عمل‌کن‌فردا‌میایی‌‌تایپک‌میزنی‌ چرا‌‌‌عمل‌کردم😐😐

بخدا بینینتون خیای خوبه.... حیف نمیشه عکس بذارم چشم و ابروم خیلی خوبه ولی بینیم از نیمرخ قوز داره ه ...

کاش از سرم بیوفته 😭