2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر مایع اینفرتینی  ی دوره بده یا یروز در میان ب مدت ۲ ماه روزی یکی یا ۱ماه هرروز روزی یکی بده ...

این چ شیریه؟یعنی ی بستش واسه دو وعدشه ۶۷تومن؟

دکترا تاییدش میکنن؟ندم ی چیزیش بشه😁

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

شیر مایع اینفرتینی  ی دوره بده یا یروز در میان ب مدت ۲ ماه روزی یکی یا ۱ماه هرروز روزی یکی بده ...

پسر من۴ماهشه .طوری نیس؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

عزیزم اینو از داروخونه بگیرم روزی ی بار ب بچه ام بدم و بگم شیر مایع اینفرتینی

عزیزم اینو از داروخونه بگیرم روزی ی بار ب بچه ام بدم و بگم شیر مایع اینفرتینی

بله اگه هر روز دادی تا ۱ ماه بده فقط.     میتونی روغن ام سیتی اویل هم بگیری با شیر معمولی مخلوط کنی شنیدم خوبه

بردم ازمایشم گرفت هیچ مشکلی نداشت هقت ماهس

اگه یهویی وزن کم کرده یا درد باید داشته باشه یا گرسنگی میکشه.خدا رو شکر میگی مشکلی نداشته پس شاید غذاش کمه.الان که میتونه کمکی بخوره بهش حریره و اینا بیشتر بده. طبیعیه که تا یه حدی تو این سن کم کنه ولی خیلییی نه

بازم کم کرد ببرش پیش یه متخصص دیگه. اگه بخاطر گرسنگی باشه رو اعصابش اثر میزاره. نمیخوام بترسونمت هااا شایدم خیلی طبیعی باشه ولی حتما حواس ات به رشدش باشه. وزنش خوبه الان.من بچه هام یکسالگی هفت و نیم بودن ولی خب رشدشون‌منفی نبود. وقتی یهویی بچه کم کنه باید پیگیرش بود

اگه یهویی وزن کم کرده یا درد باید داشته باشه یا گرسنگی میکشه.خدا رو شکر میگی مشکلی نداشته پس شاید غذ ...

اره خیلی کم اشتهاس خیلی کم شیر میخوره بیسکویت مادرم میدم غدام میدم اما با بدبختی بی اشتهاس