2777
2789
عنوان

بدتریت تیکه ای که مادرشوهرت انداخته بهت چی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 27 پست

اووووووه کدومو بگم 

اخریش دو روز پیش گفت مردم از چاه در اومدن ما به جاشون افتادیم توش منظورش به نامزدی سابق من بود 😢😢😢

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بیسوادم هست انقد حالمو خراب کرد ک نگو

عجیبه حالتون خراب شده

من بودم خندم میگرفت

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

مادر شوهرم به هیچ وجه تیکه نمیندازه،با اینکه نامادریه،بیسواد هم هست روستا هم زندگی میکنن،اما شش سال هست با اینکه حرف زیاد شده اما همو اصلا خورد نکردیم،مخصوصا پیش دخترا..اما امان از دست خواهرشوهرام که هر حرفی رو با تیکه میگن

خاک بر سرش مجبورش ک نکردن بیان بگیرنت

ازدواجمون.سنتی هم نبود تازه 

اصل سوزشش از اینه که شوهر دخترش خواستگار من بوده من بهش جواب منفی دادم 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
ای وای چقد خوب     شوهرت حساس نی؟

😉😉😉😁😁

نه میگه چیزیه که گذشته