من 33سالمه و متاهلم، بچه ام ندارم. الان یه کیست شش شانتی دارم یه چهار سانتی ک بعد چهار ماه قرص خوردن از بین نرفته و قراره عمل کنم، کسی عمل کرده، ایا بعدشم اقدام ب بارداری داشتین؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره دوست من داشت عمل کرد ولی ی تخمدونش موقع عمل داغون شده بود البته چند سال پیش بود الان لاپاراسکوپیه راحته فقط دکتر خوب انتخاب کن باردارم شد الانم دخترش 4سالشه
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
نه متاهلم دکترم گفت میتونی بارداربشی ولی چون چسبندگی رحم داشتم گفت بهتره نشی والبته تصمیم هم نداشتم
وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،، ، ،،،، جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم
واقعا، راست میگی، من خیلی نگرانم. چون دو سال پیش کیستم ترکید پاره شد جراحی شدم. الانم دوباره باید عمل کنم. فیبرومم دارم. ک دکترم گفت برشون میداره، بعدشم میخوام اقدام کنم. چجوری بعد یماه باردار شدی، میگن تا سه ماه نباید اقدام کنی
من دیگه نمیخوام بارداربشم ولی بعد عمل دکتر گفت امکان بارداری داری وچون کیست احتمال عود داری بهتره زودتر بارداربشی و کسانی بودن که تخمکشونو ذخیره میکردن واس بارداری