ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
منم تا الان علاف مونده بودم ک گوشتی ک قرار بود تبدیل ب غذای دیگه بشه تیکه های کوچولو کردم نمک زدم ریختم تو سینی فر...سیب زمینی رو کوپ کردم با روغن و فلفل و نمک مخلوط کردم ریختم سینی...نمیدونم بپزن نپزن😂
مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
الان دیر نیست 🤔🤔🤔 من پلو عدس پختم یه ربع دیگه میخوریم
شوشو جان تازه اومده از سرکار شام خوشمزه میخواد😅
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"