2777
2789
عنوان

به فامیلمون بی احترامی کردم

160 بازدید | 19 پست

من پریودیام نامرتبه حالم خوب نیست امروز پریود شدم دوباره بابام یه چیزی گفت اعصابم بهم ریخت یهو یکی از فامیلامون خونمون بود پرید نظر بیجا داد کسی اصلا ازش نظر نپرسید گفتم خوب به تو چه مگه کسی ازت نظر خواست خودتو کوچیک میکنی نظر میدی بابام بدتر عصبی شد حالم خوب نیست خیلی واقعا به این موضوع که مثل پسر عموم خودکشی کنم نزدیکم

چ چالب ک رفت امد فامیلی هنوز مونده اون سمت

من فقط میدونم خاله ام زنده اس

حتی نمیدونم بیمارستانه یا خونا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بی ادبیارو دیگه به پریودی ربط ندین همه یاد گرفتن هررفتاری برخوردی میکنن میگن مال پریودیه فلانه

مگه من گفتم مال پریودیه؟

من تو هر شرایطی باشم یکی بیاد وسط بحثمون آتیش بشه همینطوری جواب میدم اون حرمت سنشو نگه نمی داره من نگه دارم؟

مگه من گفتم مال پریودیه؟من تو هر شرایطی باشم یکی بیاد وسط بحثمون آتیش بشه همینطوری جواب میدم اون حرم ...

خب پس میشناسنت

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.