2777
2789
عنوان

لاغری بارقص

115 بازدید | 14 پست

سلام خانوما. کسی میتونه با تجربه هاش کمکم کنه. من ی عمل جراحی داشتم که تا اخر عمرم نباید زیاد بپر بپر کنم ولی بیست کیلو اضافه وزن داذم موقلیت پیاده روی ندارم با ی بچه شیطون. بنظرتون با روزی یکساعت رقص اروم میشه وزن کم کرد؟ 

باید رژیم هم بگیری باهاش 

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرینی رو کامل حذف کن برنج هم دو بار در هفته 6 قاشق نون هم  دوبار در هفته یه کف دست با روزی یه ساعت رقص یه 5 کیلو رو راحت کم‌میکنی تو یک ماه

شده بخوای گریه کنی نتونی غرورت نذاره شده زندگی بخواد بزنه کفرتو در بیاره  هی پشت هم سیگارو یه حال بدو بیمارو غید همه چی رو بزنی از هم دل بکنی ...  نشستم به در نگاه میکنم دری که اه میکشد...
اصلا ادم پرخوری نیستم ولی استعداد چاقی رو دارم

وقتی کالری شماری کنید متوجه میشید که اشتباه میگین

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

به نظرم یه سر به تاپیک بامداد خمار بزنید و کالری شماری کنید هفته ای یه کیلو کاهش وزن داره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

کالری شماری کن دیگه هرچی میخوری ثبت کن 

شیرینی حدف برنج هفته ای دو الی سه بار نون کمتر بخور 

اندازه کاریت پیاده رویم تو خونه انجام بده 

کار نشد نداره اراده میخواد بقیه چیزا بهانس 

تاپیک بامداد خمارم سر بزن