2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج

114 بازدید | 16 پست

دوستان من۲۶ سالمه و واقعا هم قصد ازدواج دارم. احساس میکنم واقعا عقبم. تا حالا هم  خاستگارام سنتی اینا بوده که جور نشد کلا .حالا یا ازطرف ما ویا از طرف اونا.چند بارم پیشنهاداتی داشتم خودم که کلا رد میکردم البته پشیمونم .خلاصه امروز تو بانک بودم .یه لحظه یه مویی گیر کرده بود زیر مقنعه ام که ماسکمو کشیدم پایین اونو درست کنم حالا نمیدونم چه جوری این آقا منو دیده بماند.یه پسری برگشتنی منو صدا کرد که خانم من از شما خوشم اومده و اینا واقعانم قصد ازدواج دارم واینا ومنم هول شدم گفتم نه اصلا  وابدا وایناومن  قصد ازدواج ندارم وسریع رد شدم.حالا از لحاظ ظاهر واقعا خیلی مورد پسندم واقعا شد البته.حالا عذاب وجدان گرفتم که چرا موقعیتامو دارم یکی یکی ازدست میدم.واینکه چه جوری تو این موقعیتا پیشنهاداتتو قبول میکنیین.من واقعا خجالت میکشم یکی پیشنهاد بده سریع قبول کنم.کلا دلم به بله رضایت نمیده .دررحالی ته دلم راضیم .

ت باز خوبی ک

من گاهی هول میشم مبگم شوهر دارم🥴🥴🤐🤐😂😂😂😂

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین آدمی که تو خیابون خواستگاری میکنه زیاد آدم جالبی نی تقریبا آخه بدون هیچ اشنایی میاد بگم ببخشید من میخوام بیام خواستگاری با اون پس فردا دچار مشکل میشی و ارگرم بیاد احتمالا تو تحقیق میفهمی بهم نمیخورین البته اینا همش یک احتمال هست امکان داره اینجوری ازدواج کنی تا آخر خوشبخت تر از اونی بشی که کلی تحقیق کرده بنظرم بسپار به خدا بگو برات بهترین رو پیدا کنه

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............
ت باز خوبی ک من گاهی هول میشم مبگم شوهر دارم🥴🥴🤐🤐😂😂😂😂

من یه بار تو خیابون گفتم عقدم بعد دستمو اوردم بالا حلقه نشون بدم یهو یادم افتاد که واقعا عقد نیستم و حلقه ای در کار نی😂✋

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
خب ببین آدمی که تو خیابون خواستگاری میکنه زیاد آدم جالبی نی تقریبا آخه بدون هیچ اشنایی میاد بگم ببخش ...

نمیدونم من به اینشم فک میکنم .ولی خدا هم میگه باید خودتم یه تلاشی بکنی.منظور اینکه من اون تلاش رو نمیکنم

اینم بگم قصد دوستی واینا ندارم ها

اها این خوبه چون این دوستی ها اولش واقعا خوبه آخرش بیشتری کار به طلاق میکشه و چون زیاد با هم آشنا نبودن   و اینکه خانواده هاشون همدیگر رو نمیشناختن ممکن بعدا مشکل تو خانواده ها پیدا شه اگر مشکل نداشتن خودشون  

اگر رهبرم فرمان دهد ارتش دنیا نتواند جوابم دهد😎............
بگو شماره میدم با پدرم صحبت کنین... یا شماره مادرم میدم مادرتون صحبت کنه 

خب اینم یه جوری رضایته دیگه.یعنی بله .فک میکنه من چقد هولم یه پیشنهاد داد من سریع قبول کردم