2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان مشکل شوهرت حل شد؟

والا شوهر من یه مقدار کم تحرکی اسپرم داره، با عمل بنظر من تغییری نکرد، اصلا گاهی شک میکنم واریکوسل داشت یا نه، چون فقط پیش ی دکتر رفتیم، و موقع سونو پزشک سونوگرافی واریکوسلشو بزحمت پیدا کرد و گفت خییییلییی خفیفه، شاید اصلا نیاز به عمل نداشت. دکتر خودش که دارویی نداد، بعد عملش تغییر چندان نکرد، یه دکتر دیگه مکمل مخصوص بارداری داد با اون خوب شد، الانو دیگه نمیدونم چجوریه اوضاش چطوره. ولی درکل الان فکر میکنم مشکل اصلی کیفیت تخمک‌های خودم بوده و هست🥺🥺🥺

من همسرم عمل کرد بعد از ۸ ماه باردار شدم ولی متاسفانه پوچ بود و سقط شد اخرشم با iui باردار شدم خدارو ...

خودتون سالم بودین؟

واریکوسل یه طرفه یا دو طرفه؟

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
والا شوهر من یه مقدار کم تحرکی اسپرم داره، با عمل بنظر من تغییری نکرد، اصلا گاهی شک میکنم واریکوسل د ...

از این قرصای تقویت کننده تخمک نخوردی؟

معجزه زندگی من...خدایا شکرت
خودتون سالم بودین؟ واریکوسل یه طرفه یا دو طرفه؟

من فقط تنبلی تخمدان خفیف داشتم 

هر ماه با قرص و امپول ۴ تا فولیکول بالغ داشتم ولی باردار نمیشدم

بله دوطرفه عمل کرد

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
از این قرصای تقویت کننده تخمک نخوردی؟

چرا فعلا دارم میخورم، یهو چندماه گیر نمیاد فاصله میفته، جدا از این من افسردگیم و استرس بالام هم فک میکنم بی تاثیر نبوده، الان جلسات مشاوره هم میرم