2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بفرمایید دانشجوی حقوقم در حد اطلاعاتم راهنماییتون کنید

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
سوالتونو بپرسید بنده در حد توان پاسخگوام

توروخدا به من جواب بدید

من بایه شماره ناشناس به یکی پیام دادم تو وات ساپ(با خط دوستم دادم که به نام خودم نباشه و خط دوستم به نام پسر خالشع)بعد متنش نه فوش بود نه تهمت و متن این بود سلام اقا فلانی خوبستین این پیامو توروجدن دخترتون نشون کسی ندسد من به این وصلت راصی نیستم فلانی وفلانی به درد هم نمیخورن خودتون یه برادری بکنید این قضیه رو هرچه زودتر تمومش کنید

متن پیام دقیقا این بود اگر شکایت کنن من بدبختم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
بفرمایید دانشجوی حقوقم در حد اطلاعاتم راهنماییتون کنید

توروخدا به من جواب بدید

من بایه شماره ناشناس به یکی پیام دادم تو وات ساپ(با خط دوستم دادم که به نام خودم نباشه و خط دوستم به نام پسر خالشع)بعد متنش نه فوش بود نه تهمت و متن این بود سلام اقا فلانی خوبستین این پیامو توروجدن دخترتون نشون کسی ندسد من به این وصلت راصی نیستم فلانی وفلانی به درد هم نمیخورن خودتون یه برادری بکنید این قضیه رو هرچه زودتر تمومش کنید

متن پیام دقیقا این بود اگر شکایت کنن من بدبختم

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
توروخدا به من جواب بدید من بایه شماره ناشناس به یکی پیام دادم تو وات ساپ(با خط دوستم دادم که به نا ...

متوجه منظورتون نشدم

یعنی دو نفر دارن ازدواج میکنن شما از یکی خواستین که نزاره؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا