2777
2789

سلام دوستان، روزتون بخیر

من حدود ۷_۸ سال پیش یه مدتی ماشین داشتم ورانندگی کردم، بعد دیگه نشد تا الان دوباره ماشین گرفتم ومیخوام رانندگی کنم، ۱۰ جلسه با مربی آموزشگاه تمرین رفتم ولی الان میخوام برم بیرون استرس دارم....به خصوص اینکه کوچه مون خیلی باریکه و نقطه ضعف منم همین جاهای تنگه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم تا وقتی که استرس داری راننده نمیشی،یواش با همون دنده یک رد شو.هواست رو کلاجت باشه 

وای دو طرفه اس

نخندی بهم ولی یهو که از جلوم‌ ماشین میاد و جای رد شدن نیس میمیرررررم

وای دو طرفه اس نخندی بهم ولی یهو که از جلوم‌ ماشین میاد و جای رد شدن نیس میمیرررررم

همین استرست باعث میشه نتونی ماشینو کنترل کنی.باید ترست بریزه که راننده شی

خدایا...میدونم میشه..میدونم منم مامان میشم🎈❤️

به نظرم یک جلسه با یه مربی کاملا خونسرد، با ماشین خودت برو تمرین. خیلی موثره واسه کم کردن استرست. میتونی به بیمه بدنه هم فکر کنی. من امسال ساینا صفر کیلومتر رو بیمه بدنه کردم شد هفتصد تومن

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
به نظرم یک جلسه با یه مربی کاملا خونسرد، با ماشین خودت برو تمرین. خیلی موثره واسه کم کردن استرست. می ...

آره حتما تو فکرم هست اینکارو کنم که با مربی بگم بیاد با ماشین خودم بریم تمرین

یکم جاهای خلوت با دنده یک رانندگی کن تا آروم بشی 

دختر خوب مدام به خودت بگو رانندگی اصلا هوش و توانایی خاصی نمیخواد همه میتونن حتی اگر سواد خوندن و نوشتن رو هم نداشته باشن و به خودت بگو خسارت هم واسه ماشین ممکنه پیش بیاد و بیمه باش و با خیال راحت و البته با دقت خیلی زیاد و حواس جمع رانندگی کن

باشه درست میشم به نظرتون؟ آخه خیلی هم علاقه دارم 

اره بابا مخصوصا اینکه رانندگی بلدی فقط یکم یاداوری میخوام و نترسی همین. اولا سعی کن دنده سنگین و سرعت کم بری اولش هر لحظه هم حواست به کلاجت باشه برا ایست خودت بهتر میدونی راننده های ناشی زیاد شدن این چند سال دقتت خیلی باید ببری بالا

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما