2777
2789
عنوان

این مردا خوباشونم رو مخن

152 بازدید | 9 پست

شش ماه اومدم خونه خودم یک دکتر زنان نبردم...ماهی اول به بهانه کرونا الآنم عصرا کلاس داره ....شهر غریبم نمیتونم خودم برم...بیمه نیروهای مسلحم داریم اصلا پولش چیزی نمیشه.....کلی گل خریده تو این شش ماه قناری خریده ولی به دکتر زنان و پوست من میرسه بهانه میاره....خیلی دلم پر....منو خوابه روش هیچی ننداختم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره  که باید با شهر محل سکونت تون آشنا شید 

ایشون  شاید وقت نمی کنن  ،  شما  خودتون  با هماهنگی همسرتون ، وقت دکتر بگیرید و  با اسنپ یا تاکسی برید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خوباشون رو مخ نیستن طرف درک نیاز کمی داره هر ادمی یه عیبی داره چه خوب چه بد

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
خوباشون رو مخ نیستن طرف درک نیاز کمی داره هر ادمی یه عیبی داره چه خوب چه بد

شما مجردی؟وقتی به خرید گل و پرنده آنقدر اهمیت میده باید به زنش و نیازهاشم اهمیت بده

شما مجردی؟وقتی به خرید گل و پرنده آنقدر اهمیت میده باید به زنش و نیازهاشم اهمیت بده

اره،دیگه به این چیزا باید قبل ازدواج فکر میکردین شما به نیاز خودت اهمیت میدی اونم به خودش و هردو بی تفاوت نسبت به هم اگه واقعا وقت وحوصله کافی تو اون لحظه داشته باشه نبردن بی دلیله تو اگه به نیاز اون توجه کنی اونم ممکنه به کارای توجه کنه

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
اره،دیگه به این چیزا باید قبل ازدواج فکر میکردین شما به نیاز خودت اهمیت میدی اونم به خودش و هردو بی ...

ایشالا بعد ازدواجم همینجوری شعار بدی....مگه منو می‌شناسی که اهمیت میدم یا نه که آنقدر فلسفه چینی میکنی؟

ایشالا بعد ازدواجم همینجوری شعار بدی....مگه منو می‌شناسی که اهمیت میدم یا نه که آنقدر فلسفه چینی میک ...

نه گلم فقط دلایل احتمالی رو گفتم با این طرز بیان وکامنت دیگه حرفی واسه گفتن ندارم بله حتما بعد از ازدواج به شعارهام عمل میکنم و زیر پست بعضی ادما که...کامنت نمیزارم شب خوش