2777
2789
عنوان

برای درمان وسواس فکری و افسردگی چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 66 پست

سلام عزیزم لطفاً حوصله کن و بخون.

همه ما گاهی دچار این حالات روحی میشیم، بهترین گزینه مراجعه به مشاوره. چون هرکسی ممکنه بهت راه حلی بده و به صورت زودگذر و هیجانی به نظرت خوب بیاد ولی باید ریشه این افکار رو پیدا کنی و بدونه کمک مشاور، ممکن نیست. من خودم خیلی داغون بودم انقد وسواسم شدید بود که به خودم آسیب زدم ولی چند جلسه مشاوره خیلی بهم کمک کرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم دانشجو روانشناسیم تکنیک های ک بلد بودم رو استفاده کردم خوب نشدم  دیگه واقعا کم اوردم&n ...

عزیزم خودت داری میگی دانشجو هستی، واقعا این مقدار علم بهت کمک نمیکنه، باید از یک مشاور کاربلد کمک بگیری. روانشناس یا مشاوران به اقوام و آشنایان مشاوره نمی‌دم چون تاثیری ندارد اونوقت خود درمانی که جای خودش رو داره.

منم اینجوری بودم رفتک دکتر بهم قرص سرترالین داد یه مدت خوردم نزدیک دوسال خوب شدم قطعش کردم دوبا ...

نه قرص خوردن روش مناسبی نیست 

ادم بهشون اعتیاد پیدا میکنه بعد باید قرص قوی تر بخوری ک ارومت کنه  

چطوری چیکار کنم  هر چی میگم قانون جذب رو دست کم نگیرم  هیچی ک هیچی

رو افکارت کار کن سعی کن به چیزای خوب فکر کنی تو خودت انتخاب میکنی چطور زندگی کنی و دلیل حال الانت انتخابیه که کردی

اگه همینطور به این افکار منفی پر و بال بدی دیگه زندگی به کامت تلخ میشه با درونت مبارزه کن و خود واقعیت رو پیدا کن و توکلت به خدا باشه عزیزم🌹

نه قرص خوردن روش مناسبی نیست  ادم بهشون اعتیاد پیدا میکنه بعد باید قرص قوی تر بخوری ک ارومت کن ...

نمیخوردم بدتر میشدم واقعا داشتم دیوونه میشدم 

البته الانم حالم خوب نیس

بازم قرص ضد افسردگی دارم میخورم چاره دیگه ای ندارم