الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهلین: هاله ماه، مثل ماه نیلا: هدیه رود نیل، دریای آبی، معنی عبری یعنی دختر موفق و هدیه با شکوه خد ...
هر سه خیلی قشنگن و با معنای زیبا.دیبا و نیلا کوتاهتره راحتتر میشه صدا زد ولی ماهلین خیلی خاصه.من باشم تو این مرحله براساس اسم فامیل انتخاب میکنم.یا هجای اسم پدر یا مادر.
دل شکسته حافظ به خاک خواهد برد چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد
بر اساس صدا و حروف اسمتون نیلا بیشتر ب اسمتون میاد بعدش ماهلین. دیبا معناش قشنگه.پرنیان هم همین معن ...
شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین؟ شوهرم هم از اسم دیبا خوشش اومده بعد نیلا. ولی ماهلین رو نپسندید. خودم هر سه رو دوست دارم نمیدونم کدوم رو بزارم.
نظر خودتون مهمه.حرف بقیه اهمیتی نداره.باید ببینید چی توی اسم براتون خیلی مهمه.من هم اوا بودن اسم فرز ...
من یه اسم خاص و زیبا برام مهمه مثلا تک باشه توی کلاس چند تا مشابه هم نباشن بعد ندونن منظورشون کدومه. مثلا اسمایی که زیادن و همیشه تو فامیل چند تا هست دوست ندارم. دوست دارم شبیه اسمم باشه اما اسم قشنگی که به اسمم بیاد پیدا نکردم بیخیال این قسمت شدم. دوستم دارم معنی قشنگی بده که بچم به اسمش افتخار کنه بعدا نگه این چی بود گذاشتی. به نظرت نیلا این شرلیط رو داره؟ شما اسم دیگه ای به ذهنتون نمیرسه بهم پیشنهاد بدین؟