برای شاد کردن دل کسی و یا کمک به مردم چه نذرهایی رو پیشنهاد میکنید؟
هدف بیشتر شاد شدن دل مردم و کمک کردن بهشونه حالا چه از لحاظ مالی یا چیزای دیگه.متاسفانه ذهنم یاری نمیکنه نذر مناسبی پیدا کنم.ممنون میشم پیشنهاداتتون رو بهم بگید
💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه ♡خدا هست ♡ تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡ من ایمان دارم که تو هوام و داری به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم . دوسِت دارم خداجون ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛ افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》 ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡ خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه مرسی که هستی خدای مهربونم😊
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببینید از طریق بهزیستی هم می تونید این کارو کنید یا اگه کسی که بی سرپرست هست دوستان یا اشناهاتون می شناسن می تونید این کارو کنید مثلا اگه بچه مدرسه ای داره نذر کنید که هزینه یه سال تحصیلش با شما باشه
عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!
ایده خوبیه ولی خب میخوام برسه به دست نیازمندش اینطوی مکنه حقی ضایع بشه
برو خیریه اونجا میتونی کمکت بدی ،کمیته امداد هم میتونی بری،پول ،مواد غذایی ،لباس اینا همیشه لازم دارن ،انشاالله هر گره ای تو زندگیت هست باز بشه
من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی
خب عزیزم نانوایی ها که نمیدونن کی واقعا نیازمند هست چون مردم رهگذر هستن میان نون بگیرن
بله ولی توی محله های کوچیک خب معمولا میشناسن،البته نونوایی هم باید قابل اعتماد باشه
عشقو باهرکسی تجربه نکن؛عشق چیز قشنگیه!نزار ازش متنفر بشی!سالها تنها باش،اما روحتو با کسی قسمت نکن که نمیفهمتت!آنقدر تنها بمون تا اون کسی که از درونت خبرداره پیدات کنه !کسی رو پیدا کن که همیشه به شکل یه چیز نایاب نگات کنه!یه چیزی…شبیه به یه معجزه!!❤️ من هر چی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشـــیدم✨کسی چه میدونه؟ شاید تو هم وقتی دلت میگیره به من فکر میکنی.... ❤️ عشق مثل مکیدن لیمو با لثه های زخمیِ...