2777
2789
عنوان

خانم‌های ۲۴هفته ای بارداری 😁چطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاکا م سر اقاااا من یه روز حامله شدم بمن بگید تروخدا چی بخورم چی نخورم وگرنه یه گندی میزنم

عزیزم😂😂😂😂

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
خاکا م سر اقاااا من یه روز حامله شدم بمن بگید تروخدا چی بخورم چی نخورم وگرنه یه گندی میزنم

از اول تا اخرش هیچی‌میگن نباید بخوری  

فقط نون خالی بخورو نمیر  

از اول تا اخرش هیچی‌میگن نباید بخوری     فقط نون خالی بخورو نمیر    

اهان مرسی از راهنماییت من انقدر ترسوام مطمین باش همین کارم میکنم😂

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اهان مرسی از راهنماییت من انقدر ترسوام مطمین باش همین کارم میکنم😂

والله دیگه میگن گوشت نیمه خام نباید بخوری اب هویچ‌ نخور جیگر نخور

زعفرون نخور.گرمی اصلا نخور.انار‌نخور   باقالی نخور

شوید نخور

کاچی نخور

فست‌فود نخور

نوشابه نخور

والله دیگه میگن گوشت نیمه خام نباید بخوری اب هویچ‌ نخور جیگر نخور زعفرون نخور.گرمی اصلا نخور.انار‌ن ...

پس چرا قبلا میگفتن نصف اینا رو حتما بخورید؟انگار بچه های جدید فرق دارن😁

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹