2777
2789
عنوان

خانم‌های ۲۴هفته ای بارداری 😁چطورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 39 پست

تو بارداری آدم باید ارتباط معنوی بگیره با خدا 

بعد شراب ک بخوری تا چهل روز کلا نمازت قبول نیست 

اونوقت چطوری میتونی اون طفل معصوم رو توی شکمت غذای ناپاک بدی بخوره 

چ یه قطره چ دو قلوپ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بارداری آدم باید ارتباط معنوی بگیره با خدا  بعد شراب ک بخوری تا چهل روز کلا نمازت قبول نیست ...

دیگه حالا خورده شده‌ولی پشیمونم گاهی استرس میگرم‌چیکار کنم؟به نظرتون‌برم‌به سونو بگم با دقت بیشتری به بچه نگاه‌کنه

ترسیدم تو نت سرچ‌کردم چیزای جالبی ندیدم نمیدونستم اخه میگن شراب واسه زن حامله خوبه    

اووووه مای گاد آره بابا عالیه برا زن حامله برو حالشو ببر ...برا ماهم بفرس😃

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
اووووه مای گاد آره بابا عالیه برا زن حامله برو حالشو ببر ...برا ماهم بفرس😃

جدی میگی‌بخدا‌راست میگم البته بدون الکل نه الک دار خوب باشه بگیر‌بقیشو تو‌بخور‌من دیگه‌نمیخورم توبه کردم

اره‌میدونم واسه اون‌گاهی استرس میگرم یعنی یه ذره هم بدون الکل بود ضرر داره؟

حالا توکل به خدا که ان شالله هیچی نشده باشه ولی خیلی مراقبت کن بگو خدایا بچم صحیح و سالم بیاد بغلم قول میدم لب به مشروب نزنم

بابا آب هویج و جیگر و این چیزا رو همیشه بوده میگن مراعات کنید نخورین تا چه رسد به مشروب ....

مامانی یه کمی مهربون باش 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
  جدی میگی‌بخدا‌راست میگم البته بدون الکل نه الک دار خوب باشه بگیر‌بقیشو تو‌بخور‌من دیگه‌ ...

زارت برو بابا من میترسم حتی فست وجود نوشابه چیپس پفک بخورم چ برسه شراااااب😑

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه
حالا توکل به خدا که ان شالله هیچی نشده باشه ولی خیلی مراقبت کن بگو خدایا بچم صحیح و سالم بیاد بغلم ق ...

بابا من بچه ای دومم هست به سختی حامله شدم

ولی نمیدونم چرا وسوسه شدم اصلا شیطون‌اومد تو‌جلدم انگار 

زارت برو بابا من میترسم حتی فست وجود نوشابه چیپس پفک بخورم چ برسه شراااااب😑

نه توروخدا بیا بدم  

عزیزم واقعنی نگفتم‌که بیا بخور‌یکم‌جنبه داشته باشید

بابا من بچه ای دومم هست به سختی حامله شدم ولی نمیدونم چرا وسوسه شدم اصلا شیطون‌اومد تو‌جلدم انگار&n ...

میگم از قبل هم اهل خوردن بودی آره؟؟؟

حالا توکل به خدا که ان شالله هیچی نشده باشه ولی خیلی مراقبت کن بگو خدایا بچم صحیح و سالم بیاد بغلم ق ...

بله مرسی حتما‌دعا‌کنید مرسی عزیزم 

اره اتفاقا من از اون ادمام‌که هرچی‌میخورم اول سرچ‌میکنم بد ولی نمیدونم انکار‌جوگیر شدم اون ۲بارم

نه توروخدا بیا بدم     عزیزم واقعنی نگفتم‌که بیا بخور‌یکم‌جنبه داشته باشید

جنبه ک دارم منم حرف بود گفتم

عزيزممممم باقالي توي باراداري اصلا خوب نيست. نبايد بخوري  شراب هم اگه ديده باشي حتي خارجي ...

اره میدونم حتی قهوه که عاشق هستم‌هروز میخوردم قبل بارداری کلا ترک‌کردم